Închide meniul

Românul de 29 de ani care construieşte un castel. "Am ajuns la 100 de hectare"

Antena Sport Publicat: 23 august 2020, 18:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:49

Românul de 29 de ani care construieşte un castel. "Am ajuns la 100 de hectare"

Hepta Syndicate / Razvan Valcaneantu via Hepta

George Ţucudean construieşte un castel

  • George Ţucudean este unul dintre cei mai bogaţi jucători români
  • Ţucudean s-a despărţit de CFR Cluj

"De când intru acasă până ies, se vorbește de afaceri. Bunicul meu a făcut afaceri din când se știe și fur de la el, le prind din zbor. De la 7-8 ani știu cam tot ce s-a făcut. Tata poate să plece un an, fabricile merg în continuare. Te plimbi la unul și la celălalt și vezi ce îți place și duci la tine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Ţucudean: "Vrem să facem un castel acolo" 

Avem o cramă, am început cu o casă luată în zonă de deal, de vii. Am luat 2-3 hectare și am ajuns la 100 și am zis să facem o cramă. A fost un palat acolo, o casă foarte veche, în care veneau scriitori români și maghiari. A dormit și regele Ungariei acolo. Este o pivniță superbă, fără pic de mucegai. 

Vrem să facem un castel acolo, cu de toate. Crama o avem lângă. A fost și bunicul meu acolo în anii ’80. E greu să intri pe piață, depinzi și de ospătarul care vine la masă. Dacă vii la masă și vrei să vii la un vin alb, te face să bei vinul meu”, a spus Ţucudean, pentru prosport.ro.  

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:30 LIVE SCOREBayer Leverkusen – Werder Bremen 0-0! Echipa lui Xabi Alonso, la un pas de primul titlu din istorie 18:15 LIVE TEXTDinamo – Poli Iaşi 0-0. Bară a ieşenilor în startul partidei! Dennis Politic a ratat o ocazie uriaşă! 18:15 Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield 18:08 Momente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 17:46 „E mare păcat” Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: „Nu e mereu decizia pilotului” 17:38 Aurelian Chiţu, discurs foarte dur la adresa centralului Iulian Călin, care l-a eliminat: „A stricat jocul, ne lăsăm de fotbal” 17:00 „Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează” 16:33 Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară” 15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anghel Iordănescu, verdict în privinţa titlului după Rapid - CFR Cluj 1-4
Liga 1 • 6 apr., 23:29
Anghel Iordănescu, verdict în privinţa titlului după Rapid – CFR Cluj 1-4: „FCSB câştigă campionatul cu Gigi Becali antrenor”!
George Țucudean i-a făcut praf pe jucătorii de la CFR Cluj, după demisia lui Adrian Mutu
Liga 1 • 3 apr., 20:03
„Și eu plecam!” George Țucudean i-a făcut praf pe jucătorii de la CFR Cluj, după demisia lui Adrian Mutu: „Ce vină are el?!”
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: "A venit el şi a tăiat în carne vie"
Liga 1 • 7 mart., 14:55
Mirel Rădoi, pus la zid de un fost jucător. Cum a scăpat de dinamovişti la FCSB: „A venit el şi a tăiat în carne vie”