Închide meniul

Rotaru, atac cu talpa la Becali: "Demnitatea înseamnă să porţi fularul rivalei la gât?"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 31 iulie 2020, 8:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Rotaru, atac cu talpa la Becali: "Demnitatea înseamnă să porţi fularul rivalei la gât?"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Rotaru a dat două exemple care l-au avut în prim plan pe Gigi Becali. Este vorba despre episoadele Bistriţa şi Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Trebuie să vedem ce înseamnă demnitate. Demnitate înseamnă să alergi după Bistriţa cu banii, la autocar? Demnitate înseamnă să pui fularul lui Dinamo la gât pentru că ai interes?", a răbufnit Mihai Rotaru la Pro X.

Mihai Rotaru: "Este problema lor cu cine joacă"

Mihai Rotaru susţine că nu-l interesează pe cine vor trimite cei de la FCSB în teren, la meciul cu CFR. În acest moment, oltenii sunt la mâna lor în lupta la titlu cu ardelenii.

"Credeţi că interesează pe cineva ce spune X sau Y. Noi i-am admirat pe cei de la FCSB când au spus că joacă cu copiii. Este problema lor cu cine joacă. Pot să joace şi cu cei de 2007. Este filozofia lor. Nu poţi să pui bază în ceea ce priveşte FCSB-ul", a mai spus Rotaru.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și