Închide meniul

Rotaru nu-l slăbeşte pe Becali! Noi "înţepături" la adresa finanţatorului FCSB! Ce spune de transferul lui Cicâldău

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2020, 15:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Rotaru nu-l slăbeşte pe Becali! Noi "înţepături" la adresa finanţatorului FCSB! Ce spune de transferul lui Cicâldău

AntenaSport

Mihai Rotaru este finanţatorul celor de la Universitatea Craiova

Rotaru susţine că el nu face transferuri prin presă, bătând, evident, un apropo la Becali, care a anunţat acum ceva timp că se va transfera Dennis Man la Norwich, dar mutarea a căzut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu ne facem planuri să vindem ceva. Nu facem transferuri înainte de a le finaliza, pentru că devenim penibili. Începem să spunem că batem palma cu ăla şi după: nu mai pleacă, domne", a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport. 

Mihai Rotaru: "Vrem să-l mai ţinem un an de zile"

Rotaru şi-ar dori să-l poată păstra pe Cicâldău la echipă şi în sezonul următor, pentru a ataca grupele cupelor europene.

"Cicâldău este unul dintre cei mai valoroşi jucători din România. Nu vreau să jignesc pe cineva când spun asta. Vrem să-l mai ţinem un an de zile. Noi am vrea să atacam grupele Europa League cu acelaşi grup", a mai spus Rotaru.

Conform jurnaliştilor italieni, Cicâldău este de dorit de Sampdoria, Torino, Lazio, Napoli, Sassuolo, Fiorentina, Atalanta, dar şi de Everton.

Reclamă

23 de ani are Alexandru Cicâldău. Mijlocaşul este cotat la 4 milioane de euro de către transfermarkt.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și