Închide meniul

„Rotaru tace de ruşine!” Gigi Becali a exclus Universitatea Craiova din lupta la titlu: „Nu vedeți că tremură să intre și în play-off?!”

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2021, 22:06 / Actualizat: 14 decembrie 2021, 3:07

Reclamă
„Rotaru tace de ruşine! Gigi Becali a exclus Universitatea Craiova din lupta la titlu: „Nu vedeți că tremură să intre și în play-off?!

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani a luat din transferul lui Dennis Man

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali crede că lupta la titlu va fi o „afacere în doi”, între CFR Cluj şi FCSB. Becali nu mai crede că Universitatea Craiova va mai putea emite pretenţii la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a exclus Universitatea Craiova din lupta la titlu

Nu o mai tot daţi că ne luptăm cu Craiova lui Reghe la titlu. Nu vedeți că tremură să intre și în play-off? Despre ce luptă la titlu vorbiți voi cu mine? Hai să fim serioși. Lui Rotaru nu îi convine deloc, dar el tace de rușine”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Laurenţiu Reghecampf, critici dure la adresa propriei echipe

Laurenţiu Reghecampf şi-a făcut praf propria echipă după egalul de la Voluntari, scor 1-1. Antrenorul oltenilor şi-a pus la zid jucătorii, dar a vorbit şi despre relaţia cu patronul Mihai Rotru şi despre eventuala sa demitere.

Voluntari – Universitatea Craiova s-a terminat 1-1, iar oltenii au ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie. În tot acest timp, echipa lui Laurenţiu Reghecampf a câştigat doar două puncte şi s-a îndepărtat de lupta pentru titlu. Mai mult, alb-albaştrii sunt în pericol de a rata şi intrarea în play-off.

Laurenţiu Reghecampf şi-a criticat la scenă deschisă propria echipă, dar a vorbit şi despre problemele din club. Nu spune însă nimic despre demiterea sa din cauza rezultatelor slabe din ultima vreme. Spune că patronul Mihai Rotaru poate lua orice decizie, dar că el îşi face treaba foarte bine la echipă.

Reclamă

„O eroare din nou la fază fixă. Mingea vine din picioarele lui creţu, Vlădoiu pierde marcajul. Vorbim cu jucătorii, dar trebuie să fie responsabili, să stea lângă adversari. Nu e lipsă de personalitate, e vorba de lipsă de concentrare. Am introdus jucătorii care ne gândeam că ne pot ajuta. am întâlnit o echipă foarte organizată şi motivată. E foarte puţin 2 puncte din 5 etape, dar am pierdut multe puncte din erori de arbitraj. Nu mă puteţi întreba pe mine de patron, îl întrebaţi pe dânsul. Eu îmi fac treaba foarte bine. Sunt vinovat la fel ca şi jucătorii. Trebuie să îi antrenez, să îi ajut, suntem împruenă şi la victorie şi la înfrângere”, a spus Laurenţiu Reghecampf la finalul meciului, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și