Închide meniul

Ruben de la Barrera cere timp pentru a face spectacol la Viitorul! "Eu sunt fericit cu unele lucruri pe care le-am făcut"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 august 2020, 15:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:50

Ruben de la Barrera cere timp pentru a face spectacol la Viitorul! "Eu sunt fericit cu unele lucruri pe care le-am făcut"

Viitorul Facebook

Viitorul, debut cu stângul

”Normal, la primul meci trebuie să vezi ceea ce nu poţi fi, din cauza lipsei de timp. Eu sunt fericit cu unele lucruri pe care le-am făcut, dar sigur că sunt nemulţumit de faptul că urmările jocului pe care l-am prestat ar fi trebuit să ne permită să câştigăm meciul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trebuie să ne îmbunătăţim, trebuie să ne organizăm mult mai bine, în mod special pentru astfel de meciuri, când adversarul se apără foarte, foarte mult şi foarte aproape de portar. Vrem să dominăm, vrem să jucăm în jumătata adversă şi să ne creem multe şanse de gol, dar în acelaşi timp să evirtăm contraatacurile, să evităm fazele fixe. 

Ruben de la Barrera: "Avem nevoie de timp"

Ca să facem toate acestea, trebuie să fii dominant, pentru că micile detalii fac diferenţa. Astăzi, de exemplu, am fi putut profita mult mai mult de ocazii, să provocăm mai multe daune în ofensivă. Dar a fost vorba ori de o atingere, ori de poziţionare greşită, ori de a da o pasă când adversarul e foarte aproape.

Obiectivul e să pregătesc bine următorul meci. Construim ceva nou, în acelaşi timp ne dorim să facem ceva special. Avem nevoie de timp. Avem jucători tineri, staff nou, jucători noi de asemenea, deci avem nevoie de timp petrecut împreună. Am avut doar două săptămâni. Suntem foarte departe de ceea ce ne dorim”, a spus  Ruben de la Barrera, după meci. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și