Închide meniul

Ruben de la Barrera, mesaj pentru Gică Hagi: "Avem nevoie de timp. Sunt jucători care de-abia au venit

Antena Sport Publicat: 30 august 2020, 20:38 / Actualizat: 30 decembrie 2022, 17:36

Ruben de la Barrera, mesaj pentru Gică Hagi: "Avem nevoie de timp. Sunt jucători care de-abia au venit

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

De la Barrera, fără victorie pe banca Viitorului

  • Viitorul, fără victorie în Liga 1
  • De la Barrera cere timp pentru ca echipa să strângă victorii

Viitorul a fost călcată în picioare de FCSB, în etapa a doua din Liga 1. Roş-albaştrii s-au impus cu 3-0, într-un meci în care echipa lui Ruben de la Barrera nu a existat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am primit goluri în primele minute ale reprizelor. Am decis să ne apărăm într-un bloc mediu, mai departe de poartă. Nu suntem încă pregătiţi să facem pressing sus împotriva Stelei. După al doilea gol, era clar că suntem departe. 

Ruben de la Barrera: Avem nevoie de timp

Nu am marcat, avem nevoie de timp, sunt jucători care de-abia au venit. Sunt nefericiţi că am pierdut. Era un test important pentru a vedea unde suntem acum. Cu siguranţă că şi Hagi e supărat. 

Reclamă

Avem multe de construit şi avem această pauză pentru a pune lucrurile la punct. Sfârşitul campionatului e mult prea departe. Vom fi o echipă importantă în acest sezon”, a spus Barrera după meci.

Viitorul rămâne cu un singur punct după primele două etape, în urma plecării lui Gică Hagi.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest 21:00 Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!” 20:50 Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!” 20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1
Liga 1 • 2 feb., 16:24
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1! A pus drepturile TV gaj!
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc
Liga 1 • 30 ian., 18:06
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc: „S-a aprobat regula 5+6”. Ce se întâmplă în 2024 şi 2025
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1!
Liga 1 • 25 ian., 13:48
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1! A fost prezentat oficial la noua echipă