Închide meniul

S-a aflat ce salariu are Kyros Vassaras în România! Șeful CCA, făcut praf. „Stă în Grecia și banii îi intră în cont!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 decembrie 2021, 18:03

S-a aflat ce salariu are Kyros Vassaras în România! Șeful CCA, făcut praf. „Stă în Grecia și banii îi intră în cont!

Kyros Vassaras, în timpul unei conferințe

Kyros Vassaras, în timpul unei conferințe / Razvan Pasarica / SPORT PICTURES

Ion Crăciunescu, fost mare arbitru român recunoscut la nivel mondial, a dezvăluit că Vassaras încasează lunar 8500 de euro pentru funcția pe care o ocupă la Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce salariu are Kyros Vassaras la CCA

Crăciunescu s-a arătat scandalizat de greșelile uriașe comise de arbitrii din Liga 1 și crede că nici măcar VAR-ul nu ne mai poate salva.

VAR-ul o să ne ajute, dar nu o să se încheie cu greșelile. Uitați-vă ce observatori sunt la Liga 1, ce membrii fac parte din Comisia Centrală. Am depus cerere la președintele și nu mi-a răspuns nici până acum. Ce pot să gândesc eu despre acest om? Cum vor ei să îndrepte arbitrajul românesc?

Ce caută o persoană din Grecia să conducă arbitrajul românesc? Stă în Grecia și îi intră 8.500 de euro. Îl avem pe Hațegan, delegări internaționale, iar în țară sunt unii, chiar cu ecuson FIFA, care distrug fotbalul românesc”, a declarat Ion Crăciunescu, potrivit sport.ro.

Vassaras este șeful CCA de mai bine de șapte ani. În cariera lui de arbitru, grecul a fost la centru în 42 de meciuri de UEFA Champions League, dintre care și o semifinală.

Reclamă
Citește și:

Ilie Dumitrescu, atac cu talpa după ultimele arbitraje

Greșelile de arbitraj din Liga 1 s-au înmulțit în ultima vreme, iar conducătorii din campionatul intern se acuza unii pe alții de jocuri de culise. Printre echipele ale căror jocuri „au avut parte” de erorile cavalerilor fluierului, în această etapă, se numără CFR, FCSB și Universitatea Craiova.

Ilie Dumitrescu este deranjat de faptul că arbitrii români care greșesc în Liga 1, merg mai apoi în Europa. Cum este cazul lui Istvan Kovacs. „E ca și cum trimiți corigenții la Olimpiadă. Deci greșești în campionat, faci foarte multe greșeli, și apoi mergi în Europa să ne reprezinți„, a răbufnit Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • S-a aflat ce salariu are Kyros Vassaras în România
  • Șeful CCA, făcut praf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și