Închide meniul

S-a aflat oferta de la CSA Steaua pentru Daniel Opriţa! Propunerea „militarilor” l-a nemulţumit teribil pe antrenor: „Mă fac că n-am văzut-o, că n-am auzit-o!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 iunie 2021, 18:04

S-a aflat oferta de la CSA Steaua pentru Daniel Opriţa! Propunerea „militarilor l-a nemulţumit teribil pe antrenor: „Mă fac că n-am văzut-o, că n-am auzit-o!

SportPictures / George Ilinca/Sport Picture via Hepta

Daniel Opriţa a ieşit la atac

S-a aflat oferta de la CSA Steaua pentru Daniel Opriţa. „Militarii” au făcut o propunere care l-a nemulţumit pe antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a aflat oferta de la CSA Steaua pentru Daniel Opriţa! Ce propunere i-au făcut „militarii”

CSA Steaua i-a propus lui Opriţa un salariu de 3.000 de euro, în condiţiile în care proprii săi elevi câştigă mai mult, scrie Fanatik. Oferta nu a fost pe placul antrenorului care a promovat echipa roş-albastră în Liga 1. Contractul acestuia cu gruparea din Ghencea expiră în vara aceasta.

Ce a spus Daniel Opriţa despre viitorul său

Imediat după promovarea Stelei, Daniel Opriţa a vorbit despre viitorul său. Antrenorul a anunţat că nu este dispus să semneze în orice condiţii.

„Eu nu ştiu ce va fi mai departe. Dorinţa mea e normală, să mi se propună un contract profesionist. Nu ştiu, mi se termină contractul, nu ştiu ce va fi mai departe, am îndeplinit ce mi s-a cerut. Dorinţa mea, e normal, dar să mi se propună un contract profesionist şi lucrurile astea, dacă nu, nicio problemă, sunt bucuros că mi-am îndeplinit obiectivul, mai departe nu contează. Nu vreau să vorbesc prea mult, dar a fost ceva, o propunere despre care mă fac că n-am văzut-o, că n-am auzit-o!”, a spus Daniel Opriţa, după ce echipa sa a promovat în Liga 2.

Daniel Oprița amenință că pleacă de la CSA Steaua
Hepta

Daniel Opriţa, pus la zid de legendarul Tudorel Stoica: „E deplasat ce a făcut! Steaua nu se refuză!”

Fostul mare jucător al Stelei a fost deranjat de anunţul antrenorului, care a spus că nu va semna o nouă înţelegere în orice condiţii.

Reclamă

„Contractul tău e confidențial, pentru ce să vii cu așa ceva, într-un moment de bucurie? Spui ce ți s-a propus, că nu ești de acord… Steaua nu se refuză! Cât am stat eu la Steaua, nimeni n-a fost de neînlocuit. S-au găsit mereu alți oameni.

Părerea mea e că ar trebui să fim mai modești. Nu era momentul pentru acele declarații. Mi s-a părut deplasat. Nu mai vrea Oprița să fie antrenor la Steaua? Asta e.

Eu sper să se găsească o soluție legală pentru ca echipa să promoveze, să aibă posibilitatea juridică pentru a promova. Pentru că, oricum, va fi greu să ajungi din Liga 1 încă din primul sezon”, a spus Tudorel Stoica la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă Vezi toate știrile
Citește și