Închide meniul

S-a modificat ora de start la Universitatea Craiova – FCSB. Cât timp vor putea sta suporterii pe stadion

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2021, 14:48

Reclamă
S-a modificat ora de start la Universitatea Craiova – FCSB. Cât timp vor putea sta suporterii pe stadion

Universitatea Craiova - FCSB este derby-ul etapei

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

S-a modificat ora de start la Universitatea Craiova – FCSB

Universitatea Craiova – FCSB a fost devansat cu un sfert de oră, iar fanii olteni vor putea vedea de pe stadion prima repriză. De altfel, Mihai Rotaru a cerut, încă de aseară, ca meciul să se dispute de la 20.15.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Avem trei variante. Să jucăm de la 20.15 la 21.00 cu spectatori, la 21.00 să se părăsească stadionul. A doua variantă ca Guvernul să vină cu o Hotărâre de Guvern. Poate fi o interpretare ca meciurile să înceapă până la ora 21.00. Dacă începe un meci la 19.15 şi avem o pană de curent, ai un eveniment neprevăzut. Şi tu, la 19.15, poţi să desfăşori activitatea sportivă. De fapt acest interval orar ar trebui să reprezinte începerea meciului. Şi a treia, sigur, televiziunile în această perioadă de 30 de zile, să stabilească orele de începere a partidelor la ora maximum 19.15”, spunea Mihai Rotaru la digisport.ro.

Oltenii au răbufnit după ce autorităţile din România au acceptat ca fanii să revină pe stadioane, dar au limitat accesul în tribune până la ora 21:00. Nemulţumiţi de anunţul făcut de ministrul Sportului, Eduard Novak, conducătorii clubului din Bănie au vândut bilete în valoare de un leu.

Se vând bilete cu un leu la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Clubul Universitatea Craiova a pus în vânzare, începând din această seară, bilete pentru meciul cu FCSB, care se va desfăşura duminică, 28 noiembrie 2021, începând cu ora 20:15, pe stadionul Ion Oblemenco.

Prețul unui bilet este de 1 RON și asigură accesul în stadion până la ora 21:00, urmând ca, după această oră, suporterii să părăsească arena conform prevederilor legale în vigoare.

Reclamă

Biletele pot fi achiziționate atât online, pe platforma Eventim.ro, cât și de la punctele noastre de vânzare tradiționale, iar spectatorii care vor fi prezenţi trebuie să fie vaccinaţi împotriva virusului SARS-CoV 2, respectiv să se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV 2. Abonaţii pot intra la acest meci pe baza abonamentului deja achiziţionat. Porţile arenei Ion Oblemenco se vor deschide începând cu ora 18.15.

Pe această cale, solicităm deţinătorilor de drepturi TV, posturilor de televiziune şi Ligii Profesioniste de Fotbal să conştientizeze ridicolul situaţiei şi să fie de acord cu devansarea orei de disputare a partidei astfel încât suporterii Universităţii Craiova să poată asista la acest derby fără a încălca normele legale.

Totodată, facem un apel către Guvernul României să dea dovadă de înţelegere şi să modifice termenul limită până la care spectatorii pot participa la evenimentele sportive desfăşurate în aer liber, pentru ca fotbalul să nu fie, din nou, cea mai afectată activitate sportivă din România„, se anunţă pe site-ul clubului Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și