Închide meniul

S-a rupt lanțul de iubire! Talpan, atac cu talpa la adresa comandantului CSA Steaua! George Ogăraru nu a scăpat nici el: ”Câștigă peste 4.000 de euro pe lună!”

Antena Sport Publicat: 23 martie 2021, 4:56 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:13

Reclamă
S-a rupt lanțul de iubire! Talpan, atac cu talpa la adresa comandantului CSA Steaua! George Ogăraru nu a scăpat nici el: ”Câștigă peste 4.000 de euro pe lună!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Talpan este juristul CSA Steaua

Talpan se consideră hărțuit și îl acuză pe Hîncu de faptul că ”nu își îndeplinește obligațiunile”. Juristul CSA Steaua susține că a fost sancționat de comandant și i s-a tăiat salariul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vă precizez că toate aceste acțiuni împotriva mea, acțiuni de hărțuire și încercare de manipulare a opiniei publice și a suporterilor steliști se întamplă doar din cauza faptului că domnul Hîncu nu își îndeplinește obligațiile legale privind funcția pe care o deține!  Am trimis notificarea către Federația de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal deoarece comandantul a refuzat în mod categoric și sistematic trimiterea de notificări celor care nu respectă hotărârile instanțelor. 

Acesta, în urma trimiterii notificării către FRF și LPF, în mod abuziv, m-a sancționat luându-mi din salariu în condițiile în care am câștigat pentru Clubul Sportiv al Armatei: numele, marca, palmaresul și multe alte dosare prin care se solicita de către FCSB anularea mărcii Steaua etc!

Acest comandant și-a permis să îmi ia din salariu în condițiile în care eu am inițiat reînființarea echipei de fotbal și am solicitat construcția unui nou stadion! Deși meritul îmi aparține și se datorează muncii mele, începând cu anul 2003 când am formulat către OSIM prima opoziție/plângere/contestație împotriva FCSB și culminând cu dosarele de la AMFB prin care am solicitat ca echipa de fotbal să fie declarată câștigătoarea Ligii 4, acest comandant care nu are nici un merit în istoria Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, își permite să facă legea în club”, a spus Talpan, conform Prosport.

Florin Talpan, atac la adresa lui George Ogăraru

Salariul lui George Ogăraru este un alt lucru care îl nemulțumește pe Florin Talpan. 

Reclamă
Reclamă 4

Deși eram primul care meritam să pun piciorul pe stadionul Steaua, acest lucru nu s-a întâmplat! Nu știu cum arată acest stadion! În schimb personaje controversate, se fotografiazăa cu mândrie pe stadion, își pun poze pe Facebook și câștigă peste patru mii de euro pe lună pentru că așa vrea domnul Hîncu!

Nici măcar nu am putut participa la meci! Este rușinos pentru domnul Hîncu și pentru Club, că juristul clubului, datorită căruia Steaua există și azi, să nu poată participa la un meci al echipei”, a mai spus Talpan.

Reclamă

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:04 15 iun.

S-au doborât recorduri în Germania – Scoţia 5-1, meciul de debut de la EURO 2024! Starurile lui Nagelsmann au fost de neoprit

0:02 15 iun.

Niclas Fullkrug a marcat un gol de senzaţie în Germania – Scoţia 5-1! Atacantul a avut şi o reuşită anulată cu VAR

23:50

Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!

23:39

VideoAdina Diaconu şi Maria Xiao au cucerit bronzul la dublu feminin! WTT Star Contender Ljubljana 2024, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

23:06

Tricourile jucătorilor naţionalei din meciul cu Ucraina vor fi vândute într-o licitaţie extraordinară! Fondurile vor fi donate

23:02

VideoJucătorii lui Edi Iordănescu pot sărbători victoriile de la EURO 2024 într-o cramă veche de 896 de ani! Imagini spectaculoase

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și