Închide meniul

„S-a săturat!” Ruptură la FCSB, după ce Florin Tănase l-a înfruntat pe Gigi Becali. „Acceptă din ce în ce mai greu situația!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2022, 8:27

„S-a săturat! Ruptură la FCSB, după ce Florin Tănase l-a înfruntat pe Gigi Becali. „Acceptă din ce în ce mai greu situația!

Florin Tănase, ocazie uluitoare în FC Voluntari - FCSB

Profimedia

Florin Tănase, deși a făcut un joc modest, a fost lăudat pentru că l-a înfruntat pe patron. Constantin Zotta crede că căpitanul roș-albaștrilor a avut atitudinea corectă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase, lăudat după ce l-a înfruntat pe Gigi Becali

Zotta a dezvăluit însă și faptul că Tănase e tot mai nemulțumit de implicarea lui Gigi Becali la FCSB, iar golgheterul din sezonul trecut al Ligi 1 ar accepta din ce în ce mai greu această situație.

E clar că nu e o atitudine normală și o decizie normală la un club mare de fotbal, dar eu cred că s-a greșit din ambele părți. Atunci când Keșeru a intrat pe teren, a avut rezultate, a avut gol, pasă de gol, a înscris din penalty într-un moment greu pentru echipă. Cred totuși că atitudinea lui a deranjat. Mă refer la declarațiile publice și la atitudine. Atât timp cât ai venit la un club, indiferent care este el, te informezi. Modul în care s-a prezentat la interviuri nu mi s-a părut unul ok sau pozitiv.

Tănase apare la aproape toate interviurile. De ce n-a fost corect și acum un an, doi ani, trei ani? Înseamnă că acum ori s-a săturat și el, ori acceptă din ce în ce mai greu situația asta, dar ceea ce se pune el e corect și e de apreciat. Chiar dacă o face în al doisprezecelea ceas, comportamentul lui e de apreciat. E corect față de echipă, de nucleul de jucători, de Keșeru. Nici antrenorul n-a comentat nimic. Tănase a avut curaj„, a spus Zotta, la Telekom Sport.

Claudiu Keșeru nici măcar nu a făcut parte din lotul lui FCSB pentru meciul cu CS Mioveni. Gigi Becali vrea să scape de el din cauza salariului mare și a anunțat că atacantul va pleca la finalul sezonului.

Reclamă

CS Mioveni – FCSB 1-1 | Florin Tănase: „Cu siguranţă Keşeru merita să fie în lot!”

Căpitanul roş-albaştrilor este sigur că lipsa lui Keşeru s-a făcut simţită. Declaraţiile oferite la finalul meciului ar putea să îl înfurie pe patron.

„N-a mai funcţionat (n.r. schimbarea sistemului de joc în repriza secundă), au fost 14 schimbări dintr-o dată. Trebuie să ne revenim pentru că cu aceste meciuri câştigi campionatul.

Probabil e şi o relaxare aşa, ne credem învingători înainte de meci deşi am discutat că o să avem un meci dificil. Nu am reuşit să jucăm ce trebuie, e clar. Din cauza celor din tribună nu am reuşit noi? Nu, este vina noastră, a tuturor, şi sperăm să câştigăm meciurile care au rămas.

Reclamă 4 / 0/3

Da, cu siguranţă aveam nevoie de Keşeru. Meciul trecut ne-a ajutat. Părerea mea e că merita să fie în lot„, a declarat Florin Tănase după CS Mioveni – FCSB 1-1.

16 meciuri și 5 goluri are Claudiu Keșeru petru FCSB în acest sezon al Ligii 1.

Gigi Becali: „Eu fac lotul şi Claudiu Keşeru nu e în lot”

Finanţatorul vicecampioanei a recunoscut că atacantul de 35 de ani a fost exclus de el din lot. A intervenit peste Toni Petrea şi a cerut, în mod expres, ca Keşeru să nu facă deplasarea la Mioveni.

„Păi dacă asta e opinia lui Tănase. Cum a fost, opinia lui sau a mea? Dacă el era patron, Keşeru era în lot. Vă spun eu acum… eu fac lotul şi Keşeru nu e în lot. Care e problema? Aşa am luat hotărârea! Am luat o hotărâre greşită.

Nu ştiu de acum dacă Keşeru va prinde lotul în etapa viitoare. Keşeru termină contractul în vară şi gata. Ce mai vreţi cu Keşeru? Keşeru nu prea mai face parte din lot. Eu vreau să fac bani la fotbal. Dacă era Keşeru în lot, nu însemna că şi juca„, a mai spus patronul lui FCSB„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

CS Mioveni a obţinut primul punct din istorie în duelurile cu FCSB. Echipa lui Toni Petrea este la cinci puncte în spatele lui CFR Cluj după remiza cu Mioveni. Echipa lui Dan Petrescu primeşte, în această etapă, vizita Rapidului.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și