Închide meniul

S-a terminat curăţenia de iarnă la FCSB! "Am vorbit cu Meme. Nu cred că vor mai renunţa la jucători"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2021, 17:51

S-a terminat curăţenia de iarnă la FCSB! "Am vorbit cu Meme. Nu cred că vor mai renunţa la jucători"

Sport Pictures via Hepta

Mihai Stoica nu mai vrea să cedeze jucători în Liga 1

”Va trebui să aducem jucători, e foarte important, trebuie să aducem jucători de valoare și cu experiență, să întărim lotul. Au plecat Pablo de Lucas și Adi Popa, vor pleca și alții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Andone: E greu să mai luăm pe cineva de la FCSB

E greu să mai luăm pe cineva de la FCSB, am vorbit cu Meme. Am reușit cu Briceag, dar cu alții nu cred că vom reuși. Au și ei nevoie de lot, se bat la campionat și nu cred că vor mai renunța la vreun jucător”, a declarat Bogdan Andone.

Astfel, după plecarea fotbalistului de 28 de ani, jucătorii care vor lupta pentru postul de fundaş stânga vor fi Ovidiu Popescu, Ionuţ Panţîru şi Aristeidis Soiledis.

Dennis Man, aproape de un transfer istoric

Pe de altă parte, Gigi Becali speră să scrie istorie cu transferul lui Dennis Man.  Cel mai bun marcator din campionatul României ar putea pleca pe o sumă care să îi asigure lui FCSB bugetul pentru sezonul viitor.

Fiorentina a făcut deja o ofertă concretă pentru atacantul de 22 de ani, care a înscris 12 goluri în 14 apariții din Liga 1. Echipa din Serie A încă nu a îndeplinit cerințele patronului roș-albaștrilor.

Reclamă

"Sunt imun la ce se scrie. La început mă deranja dacă se scria negativ, dacă se scria pozitiv eram fericit, acum sunt echilibrat. E o sumă mare cea de 15 milioane de euro avansată de Gigi Becali. Rămâne că eu să mă antrenez, să muncesc, când va fi momentul să plec… Toți să cadă de comun acord", a declarat Dennis Man.

”Eu cred că Man va pleca primul. Pentru Man am și acum ofertă de 12 milioane. Adică am, dar nu mă mai interesează pentru că am refuzat-o și am scăzut de la 15, la 14.

A zis că până pe data de 10 ianuarie o să dea un răspuns. E din Italia, oferta. Man cred că va pleca… I-am spus 14 milioane. Dacă dă 14, pleaca, dacă dă 12, nu-l dau”, a anunțat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Briceag a plecat de la FCSB
  • Gigi Becali vrea să scrie istorie cu transferul lui Dennis Man

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și