Închide meniul

S-au săturat de promisiuni! Borja Valle le-a bătut obrazul spaniolilor, imediat după ce a marcat cu Voluntari

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2020, 19:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
S-au săturat de promisiuni! Borja Valle le-a bătut obrazul spaniolilor, imediat după ce a marcat cu Voluntari

Captură Digi Sport

Borja Valle, mesaj pentru conducătorii lui Dinamo

Atât antrenorul, cât şi jucătorii s-au săturat de promisiunile neonorate ale spaniolilor. Marcatorul celui de-al doilea gol cu Voluntari, Borja Valle, le-a transmis un mesaj cu subînţeles investitorilor spanioli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după ce a marcat, în minutul 66, Borja Valle le-a bătut obrazul spaniolilor care au promis bani, însă aceştia întârzie să apară în conturi. 

Valle a reuşit dubla, în minutul 87. Valle a fost introdus de Contra la pauză. Mai mult, Valle i-a pasat decisiv şi lui Paul Anton la primul gol al meciului.

Cosmin Contra a ajuns în pragul disperării: "Vreau să plec"

Cosmin Contra e disperat să scape de la Dinamo. Nu se înţelege, însă, cu spaniolii la bani. Chiar înaintea meciului cu Voluntari, Contra a cerut să fie lăsat să plece. Nu mai suportă promisiunile pe bandă rulantă ale spaniolilor.

 "Eu am vrut să vin în ajutorul clubului, să mă îndepărtez, proiectul ăsta nu se mai identifică deloc cu mine. Cred că am venit cu o soluţie. Şi dacă băteam Astra, era aceeaşi situaţie. Şi azi dacă bat, aceeaşi discuţie o să fie, vrem să ne despărţim unii de altii. Ar trebui să fie mai seriosi şi să încerce să ne despărţim amiabil", a spus Cosmin Contra, înaintea partidei cu Voluntari

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:55

LIVE TEXTFCSB îşi află acum adversara din primul tur preliminar din Champions League!

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și