Închide meniul

S-a stabilit programul meciurilor din barajul de promovare în Liga 1. Voluntari şi Hermannstadt vor juca returul pe propriul teren

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 mai 2021, 11:11 / Actualizat: 24 mai 2021, 12:38

S-a stabilit programul meciurilor din barajul de promovare în Liga 1. Voluntari şi Hermannstadt vor juca returul pe propriul teren

CS Mioveni - UTA

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

UPDATE: Dunărea Călăraşi – FC Voluntari şi CS Mioveni – FC Hermannstadt sunt meciurile din manşa tur a barajului de menţinere/promovare în Liga I, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi, care a avut loc, luni, la Casa Fotbalului, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partidele vor avea loc sâmbătă, iar returul este programat la 2 mai. FC Hermannstadt şi FC Voluntari au ocupat locurile 14, respectiv 13 în Liga I, în timp ce Dunărea Călăraşi şi CS Mioveni, locurile 4, respectiv 3 în Liga a II-a.

Formaţiile învingătoare din această dublă manşă vor evolua în Liga I sezonul viitor.

Ştirea iniţială

S-au stabilit meciurile din barajul de promovare în Liga 1. Astăzi s-a disputat ultima etapă din play-off-ul Ligii 2, iar CS Mioveni şi Dunărea Călăraşi au încheiat pe locurile 3 şi 4.

Reclamă

CS Mioveni a câştigat cu Rapid, 1-0, graţie golului lui Ştefan Blănaru, din minutul 65. În ultimele două meciuri, Csikszereda a remizat cu ASU Poli Timişoara, scor 2-2, iar FC U Craiova 1948 cu Dunărea Călăraşi, 0-0.

Clasament Liga 2
Flashscore.ro

În Liga 1 au promovat direct primele două clasate din Liga 2, FC U Craiova 1948 şi Rapid. Astfel, locurile 3 și 4 din play-off, CS Mioveni şi Dunărea Călăraşi, vor merge la baraj, unde se vor duela cu locurile 7 și 8 din play-out-ul Ligii 1, FC Voluntari şi FC Hermannstadt.

S-au stabilit meciurile din barajul de promovare în Liga 1

Meciurile din barajul pentru promovare în Liga 1 sunt următoarele:

Reclamă 4 / 0/3
  • FC Mioveni – Hermanstadt
  • FC Voluntari – Dunărea Călăraşi

Tragerea la sorţi a ordinii patrtidelor va avea loc luni, la ora 10.00. Meciurile tur vor avea loc pe 29 mai, iar cele din retur, pe 2 iunie.

Citește și:

Rapid şi FC U Craiova 1948 au promovat în Liga 1

Rapid a promovat în Liga 1, chiar înaintea partidei cu FC U Craiova 1948, din upenultima etapă. Rapidiştii au profitat de faptul că CS Mioveni nu a reuşit să învingă pe ASU Poli Timişoara. Sezonul 2014/2015 a fost ultimul în care Rapid a evoluat în Liga 1. Giuleștenii au încheiat atunci pe locul 16, cu 33 de puncte.

Mihai Iosif, şef de galerie după Rapid - FC U Craiova 1-3
Mihai Iosif, şef de galerie după Rapid – FC U Craiova 1-3

De partea cealaltă, FC U Craiova 1948 a fost prima echipă care a promovat în Liga 1. După egalul cu Csikszereda, 0-0, din etapa a 8-a, echipa antrenată de Eugen Trică a obţinut matematic promovarea în prima ligă.

FC U Craiova 1948 a obţinut o promovare istorică în Liga 1. O echipă patronată de Adrian Mititelu revine în Liga 1. Marii rivali ai echipei lui Adrian Mititelu sunt chiar la Craiova. Se anunţă un derby nebun în Liga 1 între echipa lui Mihai Rotaru şi cea a lui Adrian Mititelu.

FC U Craiova 1948, campioană în Liga 2
Mediafax Foto / Mediafax Foto
Recomandări
  • S-au stabilit meciurile din barajul de promovare în Liga 1
  • CS Mioveni şi Dunărea Călăraşi vor să calce pe urmele Rapidului şi Craiovei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și