Închide meniul

„Să vedem dacă ajunge scrisoarea!” Toni Petrea i-a cerut transferuri de titlu lui Moș Crăciun. Ce jucători pot ajunge la FCSB

Alexandru Ivan Publicat: 18 decembrie 2021, 14:01

„Să vedem dacă ajunge scrisoarea! Toni Petrea i-a cerut transferuri de titlu lui Moș Crăciun. Ce jucători pot ajunge la FCSB

Cum şi-a explicat Toni Petrea umilinţa cu Saburtalo

Toni Petrea, eşec umilitor în Conference League / Captură FCSB TV

  • Toni Petrea i-a cerut transferuri de titlu lui Moș Crăciun
  • Ce jucători pot ajunge la FCSB

FCSB încheie anul cu o deplasare la Sepsi, echipă unde evoluează Nicolae Păun, unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali „i-a ochit” pentru fereastra de transferuri din iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea își dorește transferuri de titlu de la Moș Crăciun

„Nu mă uit mai atent la Nicolae Păun ci la jucătorii şi echipa noastră. Nu îşi au rostul discuţiile astea acum. Plecăm în vacanţă după acest joc. Avem ceva acolo (n.r.- jucători pe lista de transferuri), să vedem dacă ajunge scrisoarea”, a spus Toni Petrea, la conferința de presă dinaintea meciului cu Sepsi.

FCSB n-a mai învins-o pe Sepsi în Liga 1 din noiembrie 2019. În sezonul trecut, din patru meciuri, echipa din Sfântu Gheorghe a reușit trei remize și o victorie în partidele cu roș-albaștrii. În turul din actualul sezon, a fost 1-1.

Reclamă

E ultima partidă din acest an, cu un adversar bun. O echipă bună, un antrenor bun care nu a mai pierdut de câteva etape. Trebuie să fim atenţi. Mergem acolo încrezători. Vrem să continuăm acolo seria bună a rezultatelor noastre şi să ne întoarcem cu o victorie.

Nu va fi uşor, va fi un meci disputat. Mă aştept la un joc foarte disputat. Plecăm cu gândul la victorie la meci. Trebuie să venim din urmă. Vedem la final ce se va întâmpla. Am avut ceva probleme, dar am observat o preocupare a lor de joc acum, de fotbal şi aşa va fi şi mâine seară”, a mai spus Toni Petrea.

Reclamă

Risto Radunovic: „Ne așteaptă un meci foarte greu!”

Și Risto Radunovic, fundașul stânga al FCSB-ului, se teme de Sepsi. Roș-albaștrii sunt cu gândul și la liderul CFR Cluj, care are victorii pe linie și e la 8 puncte în fruntea clasamentului.

Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună. În ultimul timp joacă din ce în ce mai bine. Noi venim după o perioadă foarte bună şi vreau să încheiem anul cu o victorie. Fiecare meci e diferit, iar noi suntem pregătiţi. Am încredere în echipă şi cred că vom câştiga meciul.

E o bătaie mentală cu CFR, dar cred că suntem mai maturi ca sezonul trecut. Noi trebuie să fim mai concetraţi şi mai constanţi. Suntem concetraţii full pentru meciul ăsta şi să mergem liniştiţi în vacanţă”, a spus și Risto Radunovic, la conferința de presă dinaintea meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Ce jucători pot ajunge la FCSB în această iarnă

Nicolae Păun. Jucătorul lui Sepsi a vorbit despre posibilitatea să se transfere la FCSB în iarnă. Păun a recunoscut că un transfer la FCSB ar reprezenta un pas în față în cariera lui, dar el încearcă să rămână cu picioarele pe pământ și se gândește doar la Sepsi.

„Normal, fiecare se gândește să facă un pas înainte, dar acum sunt aici și vreau să muncesc pentru a-mi câștiga locul de titular. Mă simt foarte bine la Sfântu Gheorghe și sper să avem rezultate cât mai bune. Sper să obținem cele trei puncte contra lui FCSB, având în vedere că avem suporterii cu noi”, a spus Nicolae Păun, după meciul FC Argeș – Sepsi 1-1.

David Miculescu. Gigi Becali a declarat că e dispus să plătească maxim 500.000 de euro pentru David Miculescu, de la UTA. Fotbalistul de 20 de ani e principală țintă a roș-albaștrilor în perioada de transferuri din iarnă.

Dacă ei revin mâine și mă sună, imediat spun da! Au zis că nu discută fără un milion, dar nu putem așa. Sunt jucători tineri, nu toate transferurile se confirmă. 500.000 de euro e ceva, un milion e altceva”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Bogdan Racovițan. Gigi Becali are concurenţă serioasă pentru transferul „perlei” lui FC Botoșani. Antrenorul celor de la FC Botoşani, Marius Croitoru, e conştient că-l va pierde curând, chiar în această iarnă. Gigi Becali l-ar vrea la FCSB, dar se pare că pe fir a intrat şi campioana CFR Cluj.

„Toţi jucătorii sunt de vânzare. Sunt discuţii cu o singură echipă din România, pentru că e un jucător bun, un jucător de lot naţional şi e normal să fie căutat, lumea se uită cu atenţie la jucători români, pentru că sunt greu de găsit”, a declarat Marius Croitoru, conform telekomsport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu