Închide meniul

Salariile incredibile pe care le au juniorii de la FCSB care au umilit-o pe Dinamo

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 iunie 2020, 5:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Salariile incredibile pe care le au juniorii de la FCSB care au umilit-o pe Dinamo

Cristi Dumitru a semnat cu FC Argeş

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Agentul Marian Perju spune că umilinţa lui Dinamo e cu atât mai mare dacă ţinem cont că Dumitru, care a marcat un gol şi a dat un assist, nu are un salariu lunar mai mare de 2.000 de lei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Culmea e ca puştii FCSB-ului, plătiţi cu 2000 de lei, au bătut o echipă în care mulţi dintre jucători sunt plătiţi cu 10-15 000 de euro. Să vă spun ce a făcut Dinamo în ultimii ani cu puştii din propria curte? 

Cred cu tărie că, dacă FCSB ar fi jucat cu echipa standard şi jucătorii cotaţi la presupusele sume de milioane de euro ar fi fost în teren, Dinamo ar fi câştigat. Argumente îmi sunt rezultatele ultimelor meciuri. Cred că jucătorii se vor mobiliza şi o vor scoate la capăt", a spus Perju, citat de sport.ro.

Gigi Becali, uimit de Pantea

Unul dintre remarcații lui Becali a fost Alexandru Pantea, puștiul de doar 16 ani. Acesta a fost titular pentru al doilea meci rând, după ce a avut o prestație excelentă și în duelul cu Gaz Metan Mediaş.

”Eu sunt bucuros pentru că am experiența asta în fotbal, am văzut jucători, unii sunt fotbaliști valoroși, unii sunt muncitor, dar există gen de fotbalisti numiți genii. Sunt jucători care pot juca la echipa mare la 16, 17 ani. 

Reclamă

Singurul pe care l-am văzut a fost Mirel Rădoi, iar acum e Pantea ăsta. Pantea e geniu, e aparte de tot. Mai e și Perianu, care va ajunge mare, la fel și Niță”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și