Închide meniul

”Salariile pe o lună sunt la fel cu salariile date de Mediaş tot anul!” Cristi Balaj, ultimele informații despre problemele cu banii de la CFR Cluj. Ce le-a transmis jucătorilor

Dragoș Vasile Publicat: 21 februarie 2022, 9:24

”Salariile pe o lună sunt la fel cu salariile date de Mediaş tot anul!” Cristi Balaj, ultimele informații despre problemele cu banii de la CFR Cluj. Ce le-a transmis jucătorilor

Cristi Balaj, ultimele informații despre problemele cu banii de la CFR Cluj

Profimedia

  • Cristi Balaj, ultimele informații despre problemele cu banii de la CFR Cluj
  • Ce le-a transmis jucătorilor președintele campioanei României

Cristi Balaj, ultimele informații despre problemele cu banii de la CFR Cluj

Jucătorii de la CFR Cluj au restanțe salariale, dar Cristi Balaj îi liniștește și anunță că gruparea din Gruia le va plăti în scurt timp. Președintele campioanei a explicat că salariile primite de jucătorii lui Dan Petrescu pentru o lună sunt la fel cu cele primite de fotbaliștii de la Gaz Metan Mediaș în 12 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La CFR Cluj, pentru că vedeam şi o comparaţie cu Mediaş, salariile pe o lună sunt asemănătoare cu salariile date de Mediaş pe tot anul. Fondul salarial este foarte mare, acţionarii au făcut eforturi pentru a ajunge la acest nivel.

Se fac monitorizări din partea organizaţiilor internaţionale, de către Federaţia Română de Fotbal şi suntem obligaţi să le plătim”, a declarat Cristi Balaj, potrivit looksport.ro.

Reclamă
Citește și:

Dan Petrescu a dat de pământ cu jucătorii săi

CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Rapid, în etapa a 27-a a Ligii 1. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au impus in extremis și s-au distanțat la opt puncte de FCSB. La final, ”Bursucul” a fost un car de nervi și a pus tunurile pe elevii săi.

”Bună întrebare! Nu vezi fața mea? Eu sunt de vină că sunt antrenor. Nu am știut ce să fac la pauză. În afară de rezultat, dezastru. Au fost penibili în repriza a doua. Dacă ei cred că mai câștigă un meci, se înșeală. E cea mai proastă repriză de când sunt la CFR. Niciun jucător, poate doar Graovac, nu s-a salvat.

Reclamă

Nu avem nicio șansă, nici la campionat, nici la Europa. Nu mai e o întâmplare că am fost egalați. Nu vorbesc după meciuri, trebuie să mă calmez. E altă echipă, alți jucători. Voi face schimbări, e singura șansă. Parcă nu voiau să joace”, a răbufnit Dan Petrescu la finalul meciului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj