Închide meniul
EXCLUSIV

Salariul cerut de Yaya Toure pentru a antrena în Liga 1. De ce a fost refuzat fostul star de la Barcelona şi Manchester City

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2021, 14:41

Salariul cerut de Yaya Toure pentru a antrena în Liga 1. De ce a fost refuzat fostul star de la Barcelona şi Manchester City

Salariul cerut de Yaya Toure pentru a antrena în Liga 1

Profimediaimages

„Da, ni s-a propus Yaya Toure. A venit un impresar. Le-am spus că salariul maxim la noi este de 10.000 de euro. L-a întrebat personal pe Yaya Toure şi a zis că este tentat să vină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yaya Toure a vrut să preia Sepsi

Ştiţi cum e, a fost un mare jucător, dar nouă ne trebuie un antrenor care a pus deja pe masă. Nu putem să improvizăm”, a spus Laszlo Dioszegi în exclusivitate pentru Antena Sport.

Yaya Toure, recent aflat în mijlocul unui scandal, a jucat la cluburi uriaşe precum Barcelona şi Manchester City. Alături de catalani, el a câştigat Champions League, dar şi două titluri în La Liga. Apoi, au urmat alte trei titluri în Premier League, alături de „cetăţeni”. Pentru Coasta de Fildeş, el a adunat 101 prezenţe şi 19 goluri.

Yaya Toure, în centrul unui mare scandal

Yaya Toure a ajuns în centrul unui scandal uriaș. Fostul star al lui Manchester City a fost invitat într-un meci caritabil organizat de UNICEF, dar a fost exclus după ce a avut o reacție incredibilă. Totul s-a întâmplat cu un an în urmă.

The Sun susține că ivorianul de 38 de ani i-a anunțat pe ceilalți participanți că poate aduce 19 dame de companie la hotelul din Cheshire.

Reclamă

Fostul mijlocaș din Premier League ar fi trimis mesajele pe grupul de WhatsApp din care mai făceau parte jucătoare de fotbal feminin, dar și diferite vedete. Organizatorii au fost înștiințați, iar Yaya Toure a fost exclus de la eveniment.

„Era un grup de WhatsApp și toată lumea vorbea acolo. Din senin, Yaya a postat un video cu o femeie goală în baie. A fost un gest obscen și extrem de inadecvat. A continuat și a spus că ar putea aduce 19 femei precum cea din videoclip să vină la hotel. A fost absolut rușinos și a provocat o uriașă suferință pentru unii dintre cei care au primit mesajele”, a dezvăluit o sursă pentru jurnaliștii britanici.

Căsătorit și tată a trei copii, Yaya Toure a șters mesajele trimise pe acel grup. Și-a cerut scuze pentru ceea ce a scris, dar nu i-a mai putut îndupleca pe organizatori.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și