Închide meniul

Scandal cât casa la FC U Craiova 1948! Echipa lui Adrian Mititelu riscă să fie reclamată la FIFA. De unde a pornit totul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 decembrie 2021, 17:49

Scandal cât casa la FC U Craiova 1948! Echipa lui Adrian Mititelu riscă să fie reclamată la FIFA. De unde a pornit totul

FC U Craiova 1948 riscă să fie reclamată la FIFA

Mediafax Foto / Remus Badea via Hepta

Este vorba despre Armin Gremsl, Hugo Vieira, Mamadou Bagayoko și Pedro Machado, cei care au fost interziși la antrenamentele primei echipe încă din luna septembrie, când antrenor era Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 riscă să fie reclamată la FIFA

Cei patru jucători vor pleca de la echipă în iarnă, a confirmat președintele clubului, Marcel Pușcaș, dar aceștia vor să-și primească banii până la finalul contractului. În caz contrar, Gremsl, Vieira, Bagayoko și Machado sunt dispuși să reclame clubul lui Adrian Mititelu la FIFA, scrie gsp.ro.

Gremsl și Machado au jucat doar două meciuri pentru FC U Craiova 1948, Bagayoko a prins o singură apariție, în timp ce Vieira a fost folosit în nouă partide de Liga 1 și două din Cupa României. Toți patru au ajuns în vară la formația olteană, care a adus atunci nu mai puțin de 12 jucători străini.

În prezent, FC U Craiova 1948, după campania de transferuri din vară, este pe locul 14 în Liga 1 și are deja trei antrenori schimbați în acest sezon. Sunt șanse mari ca și alți fotbaliști aduși la începutul stagiunii să părăsească clubul în pauza competițională din această iarnă.

Citește și:

Eugen Trică și-a făcut praf jucătorii

Trică și-a ieșit din minți după ultimul meci din Liga 1, scor 0-0 cu Dinamo. Antrenorul oltenilor a dat de pământ cu jucătorii săi şi i-a ameninţat că îi dă afară de la echipă. Olandezul Terell Ondaan şi belgianul Sekou Sidibe au fost principalii vizaţi.

Reclamă

Cert este faptul că ăsta nu este fotbalul pe care îl doresc eu la Craiova. Unii jucători cred că dacă au dat doar o jumătate de pasă de gol sunt mari jucători. Dacă nu se apucă să joace fotbal o să plece ei înaintea mea. Avioanele îi aşteaptă să plece de unde sunt ei. Torje joacă la vârsta mea şi ai mei… Torje merge cu mingea la picior 40 de metri, nu e posibil!

Sunt foarte dezamăgit şi de străini şi de români. De mâine pleacă cine nu respectă. Ondaan merge pe teren, Sidibe se crede cel mai bun jucător din România. Sidibe are un gol şi jumătate, Ondaan o jumătate de gol. Dacă nu joacă fotbal, zboară. Eu am alte aşteptări şi nu numai eu! Nu se mai joacă fotbal aşa. Torje joacă, asta trebuie să facă şi jucătorii mei.

Opresc 14 în lot şi merg cu ei, nu contează! Nu am văzut încă nicio reacţie din partea lor. La antrenamente trebuie să dai 100% şi la meciuri dublu, 200%. Unii nu au dat nici 30%, atunci du-te la tine în ţară. Pe mine nu mă păcăleşti. Am jucat şi eu fotbal şi dădeam 100% pe teren! Aşa gândesc eu.

Reclamă 4 / 0/3

La mine nu se bagă nimeni… nu se bagă nimeni peste mine. Eu răspund de rezultate. La mine, ca jucător, dacă nu faci lucrul ăsta, pleci! Să aducem alţii care se implică şi joacă, e simplu! Luăm jucători care se implică. La Craiova se joacă fotbal şi suporterii sunt învăţaţi cu un joc frumos. Nu să vii la Dinamo şi să te faci de râs„, a declarat Eugen Trică la finalul meciului.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și