Închide meniul

Scandal după Clinceni – Botoşani 1-1! L-a făcut praf pe arbitru: „E penibil şi jenant ce s-a întâmplat”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 4 octombrie 2021, 23:10

Scandal după Clinceni – Botoşani 1-1! L-a făcut praf pe arbitru: „E penibil şi jenant ce s-a întâmplat

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Ultimul meci al etapei, Academica Clinceni – FC Botoşani 1-1, a fost umbrit de prestaţia arbitrului central, Viorel Flueran. Academica a jucat din minutul 57 cu un om în plus după eliminarea lui Malcolm Edjouma. Mai mult, golul egalizator al gazdelor a fost marcat după un henţ evident al lui Cascini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal după Clinceni – Botoşani 1-1

Enervat de prestaţia arbitrului, Marius Croitoru, antrenorul Botoşaniului, a intervenit în forţă şi a atacat dur brigada. Mai mult, antrenorul l-a atacat pe arbitru după eliminarea lui Malcolm Edjouma. totuşi, Croitoru a recunoscut că Edjouma putea fi eliminat încă din prima repriză.

„E penibil şi jenant ce s-a întâmplat în seara asta. A fost un gol cu mâna. La posibila eliminare din prima repriză nu am ce să comentez, dar l-a eliminat în repriza a doua. Nu poţi îndrepta o greşeală cu o altă greşeală. Sunt de acord ca fotbalul să se joace pe teren, în limita fair-play-ului.

Asta nu scuză cu nimic că domnul arbitru nu a văzut acel henţ la golul lor. Eu dacă nu sunt în stare să antrenez echipa şi nu dau randament nu plăteşte niciun arbitru din România”, a spus antrenorul celor de la FC Botoşani, Marius Croitoru, conform digisport.ro.

Cascini îl contrează pe Marius Croitoru

La finalul meciului, Cascini nu a recunoscut că a marcat cu mâna, deşi reluările au arătat acest lucru. „Am întâlnit două echipe foarte puternice în ultima vreme și cred că ne-am descurcat. În repriza a doua ei au avut un om mai puțin, a fost mai ușor pentru noi. Nu știu dacă e un punct norocos, prima repriză a fost echilibrată, iar noi am jucat mai bine în repriza secundă.

Reclamă

Nu pot să spun dacă am marcat cu mâna, trebuie să văd faza din nou. Fundașul a atins primul mingea. Dacă am atins-o cu mâna, arbitrul a făcut o greșeală, se întâmplă în fotbal”, a declarat Cascini la final.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și