Închide meniul

Scandal imens după Botoşani – FCU Craiova 1948: „E ruşinea ruşinilor”. Mutu, făcut praf: „Nu a făcut nimic”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 27 septembrie 2021, 8:53

Scandal imens după Botoşani – FCU Craiova 1948: „E ruşinea ruşinilor. Mutu, făcut praf: „Nu a făcut nimic

FC Botoșani - FC U Craiova 1948

Hepta

Valeriu Iftime a criticat vehement arbitrajul de la meciul FC Botoşani – FCU Craiova 1948. Brigada condusă de către Horaşiu Feşnic l-a scos din sărite pe şeful moldovenilor. Acesta a fost extrem de vehement după ce în minutul 72 arbitrul nu a dat penalty la duelul dintre Bradley Diallo şi Mihai Roman. Diallo a respins mingea, apoi l-a lovit cu gheata în cap pe jucătorul gazdelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, făcut praf de Valeriu Iftime

Valeriu Iftime nu a avut milă de arbitru, dar nici de antrenorul oaspeţilor, Adrian Mutu. Iftime e foarte supărat pentru că oltenii au venit în Moldova cu o tactică defensivă. „O echipă nu a făcut nimic un meci întreg. Să nu încerci tu să joci deloc fotbal… Îmi pare rău pentru Adi Mutu, dar nu au avut nicio ocazie de gol, în afară de şutul ăla excepțional.

E complet nedrept, norocul nostru că am egalat. Daca luam și bătaie, chiar era ruşinea ruşinilor. Feşnic atât poate! Atât poate, atât face. E şi încrezut. La faza aia poate trebuia să îi spună și tușierul că a fost penalty. Acum nu mai contează. Eu când îi văd pe Feşnic şi pe cei din categoria lui, văd o întâmplare. Fotbalul nu e făcut pentru ei, ci pentru cei care stiu să facă fotbal. Feşnic e un nimeni în arbitraj, care face şi el ce poate.

Până nu vine VAR e greu de comentat şi nu are rost. Tuşierul trebuia să spună ceva. Poate el nu a văzut. Un arbitraj prostesc, atât a văzut la faza aia”, a spus Valeriu Iftime, potrivit telekomsport.ro.

FC Botoşani a egalat Craiova în ultimul minut

FC Botoşani – FCU Craiova 1948 s-a terminat 1-1. Oltenii au deschis scorul prin eurogolul lui Sidibe, dar au fost egalaţi în ultimul minut al jocului, după lovitura de cap a lui Dawa.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și