Închide meniul

Scandal imens la Dinamo! Mircea Rednic a mai dat afară un jucător: „Nu poţi face asemenea greşeli. Îţi baţi joc de munca unei echipe”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 decembrie 2021, 8:27

Scandal imens la Dinamo! Mircea Rednic a mai dat afară un jucător: „Nu poţi face asemenea greşeli. Îţi baţi joc de munca unei echipe

Mircea Rednic s-a înscris la masa credală de la Dinamo

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Scandal imens la Dinamo
  • Mircea Rednic a mai dat afară un jucător

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere. Se teme de retrogradare şi nu e deloc linişte la echipă. După înfrângerea dramatică de la Mioveni, Mircea Rednic s-a decis „să taie în carne vie”. Primul pe listă a fost portarul Plamen Iliev. Bulgarul a fost anunţat că nu va mai juca la echipa din Ştefan cel Mare şi a fost trimis la echipa secundă. În pauza competiţională i se va rezilia contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un nou scandal la Dinamo

Plamen Iliev a greşit şi cu Chindia şi cu Mioveni. După erorile bulgarului, Dinamo a fost penalizată cu două penalty-uri. De altfel, se pare că între Iliev şi familia Rednic este un conflict mai vechi. În sezonul 2017-2018, perioadă în care a jucat pentru Astra, Iliev a fost impresariat de Luana Rednic, fiica actualului antrenor de la Dinamo. Ceo doi s-ar fi despărţit atunci cu scandal. Bulgarul a plecat la Ludogoreț fără a mai apela la serviciile fetei lui Mircea Rednic, anunţă prosport.ro.

Mircea Rednic se va baza pe Eşanu

Odată cu îndepărtarea lui Plamen Iliev de la echipă, Mircea Rednic se va baza în meciul cu Farul din ultima etapă a lui 2021 pe Mihai Eşanu„Sunt supărat. Iliev e la a doua greșeală. Și meciul trecut la fel. Sunt reguli clare, care se învață la copii. La experiența lui, nu avea voie să iasă din poartă. Erau jucători care se luptau pentru minge, el nici nu a atins-o. Nu poți să faci greșeli d-astea. Îți bați joc de munca unei echipe. Chiar nu îl înțeleg”, a declarat Rednic după jocul cu CS Mioveni.

Reclamă

 

Dinamo trăieşte periculos în Liga 1. Are doar 12 puncte acumulate în 20 de etape şi este pe penultimul loc al clasamentului, fiind serios ameninţată cu retrogradarea directă. Echipa din Ştefan cel Mare joacă acasă în ultimul meci al anului, luni, de la ora 20.30, cu Farul lui Gică Hagi.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT 10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” 10:48 Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu şi-au aflat adversarele de la Cupa Mondială Macao 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dinamo - Poli Iaşi LIVE TEXT
Liga 1 • 14:20
Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile
Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic!
Liga 1 • 13 apr., 19:54
Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic!
Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo
Liga 1 • 12 apr., 23:30
Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo: „Eu asta pot să fac!”. Anunţ despre viitorul său
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mircea Rednic
Diverse • 11 apr., 17:05
FOTO
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mircea Rednic! Apariţie alături de femeia care ar avea o relaţie cu fiul lui Ion Ţiriac
Ovidiu Burcă l-a criticat pe Andrei Nicolescu şi a avut un mesaj clar pentru Dinamo: "Trebuie să se rupă total de aceste teorii"
Liga 1 • 10 apr., 20:43
Ovidiu Burcă l-a criticat pe Andrei Nicolescu şi a avut un mesaj clar pentru Dinamo: „Trebuie să se rupă total de aceste teorii”