Închide meniul

Scandal între steliști. Gheorghe Mustață, atac dur la Peluza Sud: "Dacă nu se potolesc le fac și siglă de prăduitor"

Antena Sport Publicat: 12 mai 2020, 18:17

Reclamă
Scandal între steliști. Gheorghe Mustață, atac dur la Peluza Sud: "Dacă nu se potolesc le fac și siglă de prăduitor"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gheorghe Mustață este liderul Peluzei Nord

Scandalul a pornit după ce Mustață a anunțat că galeria pe care o conduce a făcut un pact de neagresiune cu cei din Peluza Sud.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săptămâna trecută am convenit cu liderii Peluzei Sud să nu ne mai atacăm. Fiecare cu opinia lui. După nici 12 ore, gruparea AS 47 a postat un comunicat în care mă atacau, dar asta nu-i nimic.

Problema a fost că au atacat toată Peluza Nord. O dovadă ca la ei nu există lideri și nu respectă anumite decizii. Pentru mine nu este Peluza Sud, este Peluza Prăduitorilor. In direct au făcut prăduieli. Am să traduc pentru cei de la TSKA Sofia și NEC Nijmegen comportamentul lor și o să vadă și bulgarii și olandezii despre cine ține acea Peluză Sud, respectiv oameni din Poliția Capitalei și alte asemenea structuri.

Nu știu dacă e adevărat, dar se spune ca socrul unuia de-al lor, Păcurar, este nu știu ce. Trebuie verificat.

Mă acuză pe mine, spun că sunt pușcariaș, dar ei nu își văd gunoaiele din ochii lor. Unii au fost arestați prin Olanda și alte țări.

Reclamă

Într-o emisiune, doi dintre ei recunoșteau că i-am salvat cu bilete pentru a face rost de bani pentru cei arestați prin străinătate. Să vadă ce mașini am și ce viață am. Nu am nevoie de bani. Nu eu am fost pe la birourile de la CSA să le cer să se facă excursii cu firmele mele. Ei cred că da, au făcut asta.

Au insistat la un oficial din club să fie și ei luați în avion la deplasări. Să înceteze, că altfel scot multe și eu. Îi deranjează că până acum erau singuri pe stradă. Dacă nu se potolesc le fac și siglă de prăduitor”, a declarat Gheorghe Mustață la Radio Sport 1, conform Prosport.

Ultrașii Stelei: ”Nu exista un Pact de neagresiune între Steaua și fcsbiști”

Asociația Steliștilor 1947 a postat un comunicat pe Facebook prin care anunță că Gheorghe Mustață, unul din liderii Peluzei Nord, a mințit când a vorbit despre pactul de neagresiune cu ”prietenii din Peluza Sud”.

Reclamă 4 / 0/3

Pe scurt: nu exista un Pact de neagresiune între Steaua și fcsbiști, este încă o minciună în lungul discurs al unor oameni ce doresc cu orice preț să nu se respecte sentințele instanțelor de judecată”, se arată într-un comunicat emis de AS47.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și