Închide meniul

Scandal la CFR Cluj! Dan Petrescu s-a certat cu Debeljuh și l-a exclus din lot. Reacția imediată a atacantului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2021, 23:33

Scandal la CFR Cluj! Dan Petrescu s-a certat cu Debeljuh și l-a exclus din lot. Reacția imediată a atacantului

Dan Petrescu a fost acuzat că a înjurat-o pe Steaua. Cum se apără

Dan Petrescu, nervos în timpul unui meci / Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Este un nou scandal monstru la CFR Cluj. Dan Petrescu a avut un conflict cu Gabriel Debejuh și a decis să îl excludă pe atacant din lot, scrie gsp.ro. În replică, Debeljuh a cerut conducerii să i se rezilieze contractul. În cele 22 de meciuri jucate în acest sezon, în toate competițiile, Gabriel Debeljuh a marcat 4 goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a primit o lovitură și din partea lui Edi Iordănescu

Problemele din vestiar nu sunt singurele de la CFR Cluj. Campioana trebuie să îi dea 185.000 de euro lui Edi Iordănescu și 50.000 de euro lui Radu Alexandru, cel care i-a fost secund în sezonul trecut.

Antrenorul a apelat la comisii pentru a-și recupera restanțele financiare. Campioana mai poate ataca decizia la TAS, însă Marius Bilașco a spus că Iordănescu își va primi toți banii.

Citește și:

E o sumă pe care ii datorează lui Edi şi va fi achitată. De ce s-a ajuns aici n-aş putea să spun… pentru că anumite lucruri s-au întâmplat cu ceva timp în urma şi nu aş putea să zic. Nu avem ce sa atacăm la TAS din punctul meu de vedere.

N-aş putea să spun de ce s-a ajuns la un litigiu, atât cât ştiu eu. Ştiu că a fost o înţelegere între antrenor si clubul. El, ştiţi foarte bine, că a decis că nu a vrut să mai continue. 

Reclamă

Din câte stiu eu mai sunt câteva restanţe la oameni din staff de a lui Edi. Se vor achita, nu s-a pus problema niciodată. Au fost priorităti legate de jucători şi urmează să se clarifice şi restul”, a spus Marius Bilaşco pentru telekomsport.ro.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și