Închide meniul

Scandal la Dinamo! Florin Prunea a avut o criză de nervi la un antrenament: ”L-am dat afară!”

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2020, 11:42

Reclamă
Scandal la Dinamo! Florin Prunea a avut o criză de nervi la un antrenament: ”L-am dat afară!”

SportPictures / Stefan Constantin / SPORT PICTURES via hepta

Scandal la Dinamo! Florin Prunea a avut o criză de nervi la un antrenament: ”L-am dat afară!”

Prunea a dezvăluit că un impresar și un director sportiv au venit la baza de antrenament ca să îl urmărească pe Mihai Neicuțescu. Mijlocașul a avut o ofertă din Polonia, dar Prunea l-a convins pe Ionuț Negoiță să nu îl vândă și chiar i-a dat afară pe ”musfarii” veniți la Săftica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea: ”Ne-am trezit într-o zi cu un impresar”

”Noi eram la Săftica și ne trezeam cu jucători despre care nu știam unde sunt, cine sunt. M-am trezit într-o zi cu un impresar care a venit să vadă jucători în probe. Băi, nene, tu ești sănătos la cap? 

Am întrebat: «Domne, cine sunteți? Ce căutați aici?». «Păi, domne, ne-a trimis cutare să ne uităm la Neicuțescu la antrenament că vrem să îl cumpărăm». «Cum să îl vedeți că nu înțeleg?». «Păi, ne-a trimis aici la antrenament». Am zis: «Vă rog frumos, afară!»”, a declarat Prunea pentru ProSport.

Florin Prunea crede că Bogdan Bălănescu le-a permis accesul impresarilor

”Am luat legătura cu patronul și i-am zis: «Domne, nu se poate așa ceva. E Dinamo București aici. Cum e posibil să vină directorul sportiv de la un club să se uite la jucătorul nostru la antrenament? Am luat-o razna cu toții, am înnebunit?»”.

Când am intrat la noi în birou acolo, m-am uitat pe geam, se ascunsese pe după gard acolo și tot se uitau la antrenament. Și atunci am ieșit afară și cu o voce mai ridicată i-am poftit să părăsească antrenamentul. Eh, de atunci, am simțit așa că se întâmplă lucruri… A pus capac. L-am sunat pe patron și i-am spus că e inadmisibil. Nu se poate. Râde lumea de noi”, a mai povestit Prunea. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și