Închide meniul

Scandal la olteni! Acuzaţii halucinante făcute de Bergodi: "Suporterii pot să ne înjure, nu persoane din anturajul echipei. Toată lumea spune Bergodi e prost"

Antena Sport Publicat: 19 septembrie 2020, 21:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Scandal la olteni! Acuzaţii halucinante făcute de Bergodi: "Suporterii pot să ne înjure, nu persoane din anturajul echipei. Toată lumea spune Bergodi e prost"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristiano Bergodi

  • Craiova - Voluntari 2-1
  • Cristiano Bergodi a răbufnit
  • Acuzaţii dure lansate de italian

Bergodi susţine că sunt persoane din club care înjură în timpul meciurilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu, nu. Aud ceva ce nu e în regulă, aţi înţeles? Dar asta e. Şi mai ales când nu sunt suporteri, măcar suporterii să ne înjure, măcar dacă nu jucăm bine sau ne aplaude dacă jucăm bine, dacă nu jucăm bine, să ne critice, să ne înjure, dar suporterii, nu persoane din anturajul echipei​. Am făcut 11 meciuri aici şi 10 victorii şi am greşit 30 de minute cu CFR Cluj. Dar toată lumea vorbeşte că Bergodi e un prost, că nu ştiu cine e un prost, că nu lucrăm, că echipa nu merge. 11 meciuri, 10 victorii de când am venit eu", a spus Bergodi la Digisport, după partida cu Voluntari

Lui Bergodi nu i-au căzut bine nici criticile după eliminarea în faţa celor de la Lokomotive Tbilisi. Echipa din Georgia a reuşit să o scoată din Europa League şi pe Dinamo Moscova. 

Reclamă

"Asta a fost o ruşine, am ieşit. Ce facem? Dinamo Moscova, că a ieşit cu Tbilisi, ce? Nu e niciun fel de problemă. Dacă asta e o problemă. Şi Bergodi e primul vinovat şi nu e niciun fel de problemă", a mai spus Bergodi

Bergodi: "Nistor are probleme cu ambrozia"

Un alt moment tensionat s-a produs în minutul 68. Cristiano Bergodi a decis să îl schimbe pe Dan Nistor cu Baiaram. Bergodi a explicat că această mutare a fost făcută din raţiuni tactice şi nicidecum că ar fi vorba de o nemulţumire. Mai mult, italianul a dezvăluit că Nistor are probleme şi cu alergia la ambrozie. 

Reclamă

"L-am schimbat pe Nistor pentru că am trecut la 4-4-2 şi mi s-a părut că Cicâldău a stat bine. A dat golul aşa cum l-a dat. Dan e jucător important, nu am nimic pe el. Dan e un jucător foarte important, nu e niciun fel de problemă. Contăm pe el, pentru că e un jucător foarte, foarte important. În acest moment, are şi problema cu ambrozia, cum se spune…alergia cu ambrozia, sunt mai mult de două săptămâni şi asta poate contează", a mai spus Bergodi. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cristiano Bergodi a răbufnit, fanii au răspuns! Reacţia galeriei după protestul de la Rapid - Farul: "Ce puteam să facem?"
Liga 1 • 16 mart., 8:31
Cristiano Bergodi a răbufnit, fanii au răspuns! Reacţia galeriei după protestul de la Rapid – Farul: „Ce puteam să facem?”
Cristiano Bergodi, scos din sărite de arbitrajul din Rapid - Farul: "Dacă spun ceva, mă suspendă"
Liga 1 • 15 mart., 23:43
Cristiano Bergodi, scos din sărite de arbitrajul din Rapid – Farul: „Dacă spun ceva, mă suspendă”. Mesaj dur şi pentru galerie
Ce a decis să facă Daniel Niculae, după ce a fost audiat de procurori
Liga 1 • 14 mart., 21:09
Ce a decis să facă Daniel Niculae, după ce a fost audiat de procurori! Gestul făcut de preşedintele Rapidului
Cristiano Bergodi, verdict despre o posibilă plecare a lui Albion Rrahmani de la Rapid
Liga 1 • 14 mart., 19:14
Cristiano Bergodi, verdict despre o posibilă plecare a lui Albion Rrahmani de la Rapid: „E normal!”