Închide meniul

Scandal monstru în Liga 1! "Mă loveau fără minge, din ‘ţigan’ nu m-au scos tot meciul”. Jucătorii au sărit la bătaie după meciul Chindia – Clinceni

Alexandru Ivan Publicat: 22 ianuarie 2021, 18:19

Reclamă
Scandal monstru în Liga 1! "Mă loveau fără minge, din ţigan nu m-au scos tot meciul”. Jucătorii au sărit la bătaie după meciul Chindia – Clinceni

captură Digi Sport

Scandal la finalul meciului Chindia - Clinceni 2-1

Jovan Markovic, atacantul împrumutat de Craiova la Academica Clinceni, îi acuză de rasism pe jucătorii Chindiei. Acesta susține că a fost înjurat pe toată durata partidei și cere să fie luate măsuri imediate. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jovan Markovic: “Din ‘țigan’ nu m-au scos tot meciul” 

"Mă loveau fără minge, din 'ţigan' nu m-au scos tot meciul. Căpuşă şi fundaşii… Aşa mi-au zis tot meciul. Nu am mai pățit așa ceva. Nu mi se pare normal, nu ştiu de la ce a plecat. Erau supăraţi că au luat gol, ei n-au voie să ia gol. Mi-au scos morţii din pământ, lucruri care nu se fac în fotbal. I-am înjurat şi eu, dar nu așa. Normal ar fi să se ia măsuri. Sper să se întâmple ceva, nu ştiu dacă observatorul meciului a trecut ceva în raport", a răbufnit Jovan Markovic după meciul cu Chindia. 

Și antrenorul lui Markovic, Ilie Poenaru, a vorbit despre scandalul izbucnit între jucători. Tehnicianul lui Clinceni spune că, deși a fost victimă, Markovic va plăti pentru comportamentul său neadecvat.

"Am înţeles că Căpuşă, de când a intrat pe teren, l-a făcut în toate felurile. S-a luat puţin şi de naţia lui. Marco a avut o reacţie pe care nu trebuia să o aibă. O să plătească pentru că eu nu accept aşa ceva!", a declarat şi Ilie Poenaru. 

Scandal de proporții după Chindia – Clinceni 2-1 

Jucătorii celor două formații au sărit la bătaie imediat după ce arbitrul a fluierat finalul jocului. Marco Dulca, mijlocașul Chindiei, i-a pus mâna în gât lui Juan Cascini, jucătorul celor de la Clinceni.  

Reclamă

Și fostul atacant de la FCSB, Mihai Costea, și-a pierdut cumpătul. Acesta a fost oprit cu greu să nu intervină între disputa dintre Dulca și Cascini. Cei doi au fost sancționați cu cartonașe galbene, iar apoi echipele au intrat la vestiare.  

Grație victoriei de astăzi, Chindia a urcat peste Academica în clasament. Formația lui Emil Săndoi a acumulat 27 de puncte și se regăsește pe locul al cincilea în Liga 1, cu două victorii în primele trei etape din 2021. De cealaltă parte, Clinceni este fără succes în acest an și ar putea pierde ultimul loc de play-off în detrimentul Viitorului.  

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin Vezi toate știrile
Citește și