Închide meniul

Scandal monstru între LPF şi FRF! Răzvan burleanu, desfiinţat: "Are comportament de pistolar! A spus că i-a ciuruit! Pe cine a ciuruit?"

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2020, 8:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Scandal monstru între LPF şi FRF! Răzvan burleanu, desfiinţat: "Are comportament de pistolar! A spus că i-a ciuruit! Pe cine a ciuruit?"

Răzvan Burleanu e șef la FRF din 2014

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Scandal între LPF şi FRF
  • Răzvan Burleanu, desfiinţat
  • Atacuri în rafală la şeful FRF

Justin Ştefan, secretarul general al LPF, a lansat atacuri în rafală la adresa lui Răzvan Burleanu. Oficialul Ligii a luat foc după ce Burleanu a spus că fotbalul trece printr-o stare de alertă după ce au fost depistate primele două cazuri de coronavirus din Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În replică, Justin Ştefan îi transmite lui Burleanu să vorbească doar de competiţiile organizate de FRF. Mai mult, Burleanu este acuzat că a luat decizii şi peste capul lui Gino Iorgulescu. 

Justin Ștefan nu este mulțumit nici de sancțiunile pe care FRF le-a anunțat în cazul echipelor care încalcă protocolul sanitar.

Reclamă

Justin Ştefan: "Burleanu are comportament de pistolar"

"La noi se poate întâmpla orice. Burleanu are comportament de pistolar. Să ne aducem aminte de alegerile FRF, când a ieșit și a spus că i-a ciuruit. Pe cine a ciuruit? Pe Lucescu, Chivu, Ionuț Lupescu! Sunt tot felul de replici celebre, dar nepotrivite. Istoria fotbalului românesc nu poate fi ciuruită. Oricum, el e un fel de președinte telecomandă. Știm toți cum a aterizat în fotbal, la 29 de ani, la 16 ore după ce Gică Popescu fusese condamnat. Nu am spus-o eu, a spus-o presa, a venit într-un moment ciudat, fără nicio realizare în domeniul ăsta, fără cunoștințe, fără experiență în zona de administrație.

 ars toate etapele și a ajuns cel mai tânăr președinte.
Președintele FRF trebuie să unească, nu să separe lucrurile. Există o opoziție care consideră că e nepotrivit Burleanu, dar sub nicio formă nu vom susține alegeri anticipate. Are mandat până în 2022, trebuie să respectăm acest termen, să dialogăm la nivel instituțional, că la nivel uman nu se poate. Domnul Burleanu tratează regulamentele pe persoană fizică. Efectiv nu poți veni să calci în picioare regulile democrației
", a atacat Justin Ştefan la Digisport

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Viorel Moldovan a avut un mesaj direct pentru patronii echipelor din România. Ce le-a cerut fostul atacant al naţionalei
Fotbal intern • 21 mart., 18:46
Viorel Moldovan, mesaj direct pentru patronii echipelor din România: „Trebuie să înţeleagă asta!”
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe selecţionerul Edi Iordănescu. Anunţul lui Mihai Stoichiţă
Echipa naţională • 17 mart., 8:25
Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe Edi Iordănescu. Ce se întâmplă înainte de EURO 2024
Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!
Echipa naţională • 16 mart., 12:25
Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!
Răzvan Burleanu, replică acidă pentru Gică Popescu: "Aaa, v-aţi prins repede". Biletele la EURO 2024, motivul disputei
Echipa naţională • 15 mart., 21:21
Răzvan Burleanu, replică acidă pentru Gică Popescu: „Aaa, v-aţi prins repede”. Biletele la EURO 2024, motivul disputei