Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Scandal uriaș în fotbalul românesc! Tehnicienii nu se pot înscrie la cursurile pentru Licența B! FRF nu mai eliberează carnetele de antrenor

Antena Sport Publicat: 23 septembrie 2021, 15:03

Scandal uriaș în fotbalul românesc! Tehnicienii nu se pot înscrie la cursurile pentru Licența B! FRF nu mai eliberează carnetele de antrenor

Scandal între FRF și școala de antrenori Ioan Kunst-Ghermănescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Costin Gheorghe a fost invitat la AS.ro LIVE

Din câte se pare, între Federație și cei de la Ghermănescu nu mai există înțelegere. Cele două părți se află în conflict, astfel că FRF refuză să elibereze carnetele de antrenori celor care au terminat cursurile la școala ”Ioan Kunst-Ghermănescu”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre cei care vor să se înscrie la Licența B și nu o pot face se numără Paul Pârvulescu, Alexandru Bourceanu, Raul Rusescu sau Costin Gheorghe. Aceștia au terminat sau încă urmează cursurile școlii de antrenori Ghermănescu.

Conflict între FRF și școala de antrenori Ioan Kunst-Ghermănescu

Am terminat la școala de antrenori Ghermănescu. Aștept carnetul să putem merge să ne înscriem la cursurile pentru Licența B. Federația este într-un conflict cu cei de la Școala Ghermănescu, singura care-ți eliberează diploma. După ce am făcut școala, master-ul, nu putem să ne luăm carnetul să ne înscriem la cursurile pentru licență.

Reclamă

Federația este în conflict cu această școală și nu vor să semneze actele să ne putem înscrie la Licența B. O să fie primul an în care nu se face școala, nu poți să te bagi.

Nu se poate intra la Licența B pentru că nu se înțeleg ei. Habar nu am de ce. Nu am carnetul de antrenor, nici măcar la copii nu pot să mă duc. Vreau să devin antrenor și nu sunt lăsat”, a declarat Costin Gheorghe la AS.ro LIVE.

Reclamă

Costin Gheorghe, răspuns uluitor de la FRF

Costin Gheorghe a sunta la Federația Română de Fotbal pentru a se informa în legătură cu situația carnetelor pentru a se înscrie la Licența B. Perioada de înscriere este între 15 septembrie și 1 octombrie.

Am sunat la Federație și mi-au zis că nu pot să-mi dea carnetul pentru că nu semnează nu știu cine. Le-am zis ce am și mi-au zis că nu s-a semnat acordul între cele două părți. Eu nu pot antrena nici copii, nu o să se ducă nimeni la Licența B.

Eu nu pot să stau pe bancă, fără carnetul ăsta. Sper să se facă ceva. Nu putem face nimic. Ce să facem, acum? Să mergem în Moldova, câte școli să mai fac?”, a răbufnit Costin Gheorghe la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
Viorel Moldovan a avut un mesaj direct pentru patronii echipelor din România. Ce le-a cerut fostul atacant al naţionalei
Fotbal intern • 21 mart., 18:46
Viorel Moldovan, mesaj direct pentru patronii echipelor din România: „Trebuie să înţeleagă asta!”
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei