Închide meniul

Scandal uriaș în Liga 2. Clubul care amenință cu retragerea din play-off și așteaptă pedepsirea Rapidului

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 18:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
Scandal uriaș în Liga 2. Clubul care amenință cu retragerea din play-off și așteaptă pedepsirea Rapidului

Rapidiştii iau cu asalt Arena Naţională

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Giuleștenii nu respectă protocolul MTS, iar Digi Sport susține că oamenii aflați la conducerea argeșenilor vor să se retragă din play-off, în situația în care bucureștenii nu vor fi pedepsiți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În situația în care un club nu respectă acest protocol, inițial, este amendat. Dacă se repetă acțiunile clubului, riscă excluderea din play-off. Turris și UTA susțin și ele acțiunea argeșenilor. 

Clasamentul din playoff-ul Ligii 2

FRF a ajuns la un acord cu majoritatea cluburilor din Liga 2, iar regulamentul se va schimba în plin sezon. Astfel, primele șase clasate se vor lupta pentru promovare într-un play-off. Primele două echipe vor promova, iar a treia va ajunge la baraj.

UTA Arad 25 puncte
CS Mioveni 20 puncte
Turris 20 puncte
FC Argeș 19 puncte
Petrolul 19 puncte
Rapid 19 puncte

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 20:00 LIVE VIDEOSporting – Chaves 0-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Champioship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și