Închide meniul

Scandalul anului în fotbalul românesc! Marius Șumudică nu iartă pe nimeni. Tehnicianul a ieșit la atac! După Dan Petrescu, a venit rândul lui Ilie Dumitrescu: „Acest domn, care dă din mâini, încercând să-l imite pe Giovanni Becali!”

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2021, 8:46

Scandalul anului în fotbalul românesc! Marius Șumudică nu iartă pe nimeni. Tehnicianul a ieșit la atac! După Dan Petrescu, a venit rândul lui Ilie Dumitrescu: „Acest domn, care dă din mâini, încercând să-l imite pe Giovanni Becali!

Marius Șumudică, despre viitorul său

Profimediaimages

  • Marius Șumudică, atac devastator la Dan Petrescu și Ilie Dumitrescu
  • Ce l-a făcut pe Șumudică să răbufnească

Șumudică l-a acuzat pe Dumitrescu de faptul că este părtinitor. Tehnicianul l-a ironizat pe „Mister” susținând că acesta încearcă să-l imite pe Giovanni Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Să nu uităm că domnul Petrescu cu un coleg de-ai dumnevoastră care dă mereu din mâini, să îl imite cu Giovanni Becali. Mister (n.r. – Ilie Dumitrescu), care era în emisiune înaintea meciului cu FCSB… Am trăit un moment penibil pentru fotbalul românesc, când domnul Ilie Dumitrescu a afirmat clar că Dan Petrescu nu stă în același hotel cu echipa. El stătea. Eu mă trezeam de vreo lună, mă tot întâlneam cu Mara prin hotel. Mă băteam cu ei pe lift. Am simțit eu ceva atunci. Poate a fost o pură întâmplare.

Revenind. Mister Ilie, înaintea rezultatului cu FCSB, a spus că Dan Petrescu nu a luat legătura cu echipa. Așa era normal, nu semanse contract. După meci, Ilie Dumitrescu arată mesajele de la Petrescu, că a pregătit el meciul. Ce să pregătească el într-o zi?! Ce facem acum, vreți să spuneți? Ne ascundem după păpușoi? Nu vedeți ce se întâmplă în fotalul românesc? Mai are să spună că am pregătit eu meciul cu Jablonec„, a tunat Marius Șumudică la digisport.ro.

Reclamă

Marius Șumudică, răspuns dur pentru Dan Petrescu

Fostul tehnician de la CFR nu a putut rezista și i-a răspuns în termeni duri lui Dan Petrescu. Actualul antrenor al campioanei i-a reproșat lui Șumudică pregătirea echipei. Replica nu a întârziat să apară.

Vezi-ți, mă, de treaba ta, Petrescule! Nu Petrescu. Echipa aceasta, cu Șumudică antrenor, inclusiv meciul cu FCSB, a făcut 7 victorii la rând. Să ne invitați pe amândoi, și pe mine și pe Petrescu, dacă are sânge în instalație, să vedem ce s-a făcut greșit înainte și ce trebuie să repare.

Reclamă

El spune că echipa e nepregătită. A avut 2 săptămâni la dispoziție. Pe această echipă cum a putut să-i calce în picioare pe FCSB? Șumudică i-a pregătit până la meciul cu FCSB, după care apare un antrenor de trei săptămâni, schimbă vreo 7-8 jucători. Păi eu sunt vinovat că sunt jucătorii nepregătiți? Ce ai făcut trei săptămâni, de ce nu i-ai pregătit. Sunt eu vinovat că aduci jucători cu două viteze, încet și pe loc„, a mai spus Șumudică.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia - România
Echipa naţională • 26 mart., 21:04
„Îl vedeai pe Ianis Hagi titular?” Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia – România