Închide meniul
Video

Scenariu horror pentru CFR Cluj! Poate pierde la "masa verde" titlul în faţa Craiovei! Anunţul făcut de LPF

Antena Sport Publicat: 25 iulie 2020, 16:57

Reclamă

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

CFR Cluj ăpoate pierde titlul

Dacă nu poate juca săptămâna viitoare cu Botoşani şi FCSB, din cauza cazurilor de coronavirus, CFR pierde ambele meciuri cu 3-0 şi Craiova e campioană. E scenariul pe care liga recunoaşte ca îl ia în calcul!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Izolare timp de 14 zile şi să piardă meciul cu 3-0", spune Justin Ştefan.

Campionatul se poate opri acum. Varianta nu e exclusă de Răzvan Burleanu.  "Am mari îndoieli că liga 1 se mai poate încheia pe teren", spune preşedintele FRF.

"Scenariul acesta e şi el luat în calcul", completează Justin Ştefan. Există şi varianta să nu se acorde titlul. Mai mult, nu e clar nici cine merge in Europa.

"Avem această incertitudine. Nimeni nu ştie în momentul de faţă", spune Burleanu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:55 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și