Închide meniul

Flavius Stoican, OUT de la FC U Craiova 1948! Antrenorul a confirmat despărţirea. De la ce a pornit totul

Antena Sport Publicat: 3 noiembrie 2021, 14:40

Reclamă
Flavius Stoican, OUT de la FC U Craiova 1948! Antrenorul a confirmat despărţirea. De la ce a pornit totul

Scene incredibile la Craiova! Adrian Mititelu a făcut scandal în inchisoare şi îl demite pe Flavius Stoican

Antena Sport

UPDATE 14:35: Conform gsp.ro, Flavius Stoican a confirmat despărţirea amiabilă de FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Conform gsp.ro, totul ar fi început de la meciul din Cupă cu Sepsi, pierdut cu 1-0. Atunci, Mititelu i-ar fi trasat anumite cerinţe antrenorului, iar acestea nu le-a respectat, nefolosind jucători ceruţi de patron. Mai mult, acesta nu a pus pe teren nici sistemul.

FC U Craiova 1948 îl demite pe Flavius Stoican

Sursa citată susţine că, după antrenamentul din această după-amiază, oltenii vor încerca să se despartă amiabil de antrenorul venit pe banca lui FC U Craiova 1948 pe 6 octombrie.

Stoican a stat pe banca lui FC U Craiova 1948 4 meciuri până acum, trei în Liga 1 şi unul în Cupă. Pe lângă eliminarea cu Sepsi (0-1), el a mai înregistrat o victorie (2-0 cu Gaz Metan), un eşec cu UTA (0-1) şi un egal cu Rapid (0-0).

Reclamă

Probleme mari pentru Adrian Mititelu Jr, după meciul cu Rapid

După scandalul din meciul cu Rapid, când a fost acuzat că a arunat cu o sticlă pe teren, Adrian Mititelu Jr a primit interdicţie de un an pe stadioanele din România.

„Mi s-au luat date de pe buletin numai mie, jandarmul a fost foarte politicos. Am crezut că îmi dă doar amendă. Dar nu pot să cred. Ce-am făcut să fiu interzis un an? Nu poți face apel, e executorie sancțiunea, durează și un an.

Am crezut că cer buletinul de ochii lumii. N-am mai pățit așa. Cum să fie interzis un patron de club un an de pe stadioane? Dacă eram antrenor, ce se întâmpla?!”, a spus Mititelu Jr.

Reclamă 4 / 0/3

O sticlă cu apă a fost aruncată pe teren, din sectorul celor de la FC U Craiova 1948. A fost momentul în care Săpunaru a răbufnit și a încercat să-și facă dreptate singur. A fost oprit cu greu de coechipieri și a riscat să fie eliminat. „Să trecem peste subiectul ăsta, nu contează„, a declarat fundașul Rapidului, după ce s-a calmat.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului Vezi toate știrile
Citește și