Închide meniul
Video

Scene şocante în timpul meciului lui ACS Dinamo! Un jucător s-a prăbuşit inconştient pe teren! Ambulanţa a intervenit de urgenţă

Viviana Moraru Publicat: 23 iunie 2024, 19:31

Reclamă

Scene şocante în timpul meciului lui ACS Dinamo

Portarul lui ACS Dinamo s-a prăbuşit pe teren/ AntenaSport

Au avut loc scene şocante în timpul meciului lui ACS Dinamo. Portarul „câinilor” s-a prăbuşit inconştient pe teren, şi a fost nevoie de intervenţia urgentă a ambulanţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

ACS Dinamo, formaţie patronată de Nicolae Badea şi care evoluează în Liga a 4-a, s-a duelat astăzi cu Ştefăneşti, într-un meci amical.

Scene şocante în timpul meciului lui ACS Dinamo

În timpul partidei, portarul celor de la ACS Dinamo s-a prăbuşit pe gazon. Portarul „câinilor” nu s-a mai putut mişca, iar membrii staff-ului au intervenit imediat.

A fost nevoie şi de intervenţia medicilor de pe ambulanţă, dat fiind faptul că portarul lui ACS Dinamo nu îşi revenea.

În cele din urmă, după intervenţia celor de pe ambulanţă, portarul şi-a revenit, însă nu a mai continuat partida, fiind extrem de afectat.

Reclamă
Reclamă 4

Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo

Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea sunt aproape de a pune bazele unui proiect impresionant, unicul Dinamo. Dănuţ Lupu, team-managerul echipei lui Badea, din Liga a patra, a dezvăluit că cei trei au avut deja o întâlnire, iar Il Luce ar fi singurul care mai trebuie convins să devină manager-acţionar.

Lupu susţine că în doi-trei ani, din cele trei cluburi va rămâne un singur Dinamo, care îi va avea în proiect pe cei trei grei menţionaţi mai sus.

„Au avut o întâlnire cei trei. Din câte ştiu, a rămas ca nea Mircea să mai fie convins. Domnul Ţiriac cu domnul Badea au bătut palma. Din vară vreau să facem Academia de fotbal “Ion Ţiriac” Dinamo la Granitul.

Reclamă

O să mutăm toate centrele acolo. O să o dea în folosinţă celor de la SC Dinamo 1948. O să mai facă un teren la Granitul, încă două terenuri la Otopeni. Suntem la început. Lumea îşi doreşte.

Eu nu cred că domnul Ţiriac dacă a spus ceva, nu se va ţine de cuvânt. Vorbim de Dinamo, suntem în Liga a IV-a noi. Ne vom forma. Uşor, uşor, o să vedeţi că domnul Badea le va rezolva pe toate.

Sunt doi-trei ani până când va fi un singur Dinamo. Eu aşa cred. Ar trebui să înţeleagă şi ei. O echipă competitivă poţi să o faci doar cu oameni potenţi financiar. Să lase puţin orgoliul la o parte. Este şi o problemă cu stema cu câinii. La anul nu o să mai joace cu ea. Este emblema domnului Badea”, a spus Lupu, citat de fanatik.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31 27 iun.

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30 27 iun.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14 27 iun.

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și