Închide meniul
Video

Scene uluitoare la baza Academicii Clinceni! Ionuț Chirilă, interzis la antrenament. „Nu-mi pot exercita meseria!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 decembrie 2021, 17:12

Verdictul lui Ionuţ Chirilă, după transferul stelar al lui Radu Drăguşin la Tottenham

Ionuț Chirilă, la baza de pregătire a Academicii Clinceni / captură AS.ro

Ionuț Chirilă a fost îndepărtat forțat de pe banca Academicii Clinceni după ce clubul ilfovean și-a adus acționari noi, la începutul lunii decembrie. Doar că antrenorul de 55 de ani nu vrea să plece de la Clinceni și susține că, în continuare, el este cel care conduce echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Chirilă, interzis la baza de antrenament de la Academica Clinceni

Chirilă s-a filmat la baza de pregătire de la Clinceni în timp ce paznicii îi interziceau accesul la antrenamentul echipei.

„Nu sunt lăsat să intru în bază să-mi exercit profesia conform contractului de muncă. Executați un ordin? Eu trebuie să-mi fac antrenamentul, dar dumneavoastră nu îmi permiteți să intru la antrenament.

Am antrenament la ora 11:00 cu prima echipă, fiincă sunt antrenorul principal al acestei echipe. Eu m-am prezentat la ora 11:00, dar sunt aici niște domni care nu mă lasă să intru în baza de antrenament. Ca atare, nu-mi pot exercita meserie de antrenor”, a spus Ionuț Chirilă, în videoclipul înregistrat de sine însuși.

La Clinceni deja au apărut și bannere anti-Ionuț Chirilă. „Chirilă pleacă!” și „Chirilă, du-te acasă!”, sunt doar câteva dintre mesajele afișate la baza ilfovenilor.

Reclamă

Ionuț Chirila, acuzat că a venit cu mascații

La rândul lor, șefii Academicii îl arată cu degetul pe Ionuț Chirilă. Noul director sportiv al clubului ilfovean, Augustin Călin, susține că Chirilă a venit cu mascații la baza echipei.

„A adus vreo două mașini aici, pline de oameni pe care nu îi cunosc, unii mascați. Noi am decis că el nu mai are ce căuta aici. Am încercat să facem o reziliere pe cale amiabilă, dar are pretenții foarte mari, pe care clubul nu le poate suporta în acest moment. El creează o tensiune care nu e benefică pentru nimeni. Jucătorii râdeau, altceva n-aveau ce să facă, li se pare un bâlci. A venit Poliția, i-a legitimat pe băieții care veniseră acolo”, a spus Augustin Călin, potrivit digisport.ro.

Fără Ionuț Chirilă, Academica Clinceni a prins din nou viață. Clubul ilfovean a adunat două victorii și o remiză și speră din nou la salvarea de la retrogradare. În locul lui Chirilă, noii șefi ai Academicii l-au adus pe Adrian Falub.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și