Închide meniul

Schimb de replici între fanii FCU Craiova 1948 şi mama lui Cristi Neamţu! Ultraşii s-au enervat: „Vinzi memoria pe un pumn de bani”

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2021, 22:25

Reclamă
Schimb de replici între fanii FCU Craiova 1948 şi mama lui Cristi Neamţu! Ultraşii s-au enervat: „Vinzi memoria pe un pumn de bani

AS.ro

La Craiova nu e deloc linişte. Ioana Cioboată, mama regretatului Cristi Neamţu, a intrat în colimatorul ultraşilor lui FCU Craiova 1948, cei care îl pomenesc pe fostul portar la fiecare meci al nou-promovatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Schimb de replici între fani şi mama lui Cristi Neamţu

Totul a pornit de la o imagine postată pe o reţea de socializare de mama mama regretatului fost portar, Cristi Neamțu, stins din viață în cantonamentul Universității Craiova în urmă cu mai bine de 19 ani.

În februarie 2002, la vârsta de 22 de ani, fostul portar Cristi Neamțu a decedat în cantonamentul din Cipru al echipei antrenate de Reghecampf după ce a fost lovit cu genunchiul în cap de Marius Șuleap. Aceasta a postat o fotografie pe contul personal de Facebook de la un eveniment organizat de Universitatea Craiova, clubul rival al celor de la FCU, la Filiași. În fotografie este însoțită de Gică Craioveanu, directorul de imagine al celor de la CSU.

Fanii celor de la FCU Craiova 1948 susțin că Neamțu a jucat pentru echipa lor, nu pentru rivali și i-au reproșat mamei sale relațiile bune cu marea rivală, care îi plătește rentă viageră.

„Ce cautati doamna la nemernicii aia?A jucat Cristi Neamtu la echipa aia???”

Reclamă
Reclamă

„Pfff… sa iti vinzi imaginea si memoria fiului tau pentru un pumn de bani… rusinica”

„Pacat ca v-ati vandut pentru o mana de arginti”

„Numele lui Cristi Neamțu a mers și va merge mai departe doar prin Peluza Sud 1997, restul este can can”

Reclamă

„Daca ajungem sa ne vindem pe cativa lei…”

Mama lui Cristi Neamţu, rentă de la Universitatea Craiova

Mama fostului portar a reacționat în secțiunea de comentarii, menționând că primește rentă viageră din partea echipei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, ca urmare a tragediei care l-a avut în prim-plan pe fiul său:

„Domnilor care comentați la postarea mea, vă amintesc că, Cristi Neamțu a jucat și a murit pentru Universitatea Craiova. Vă mai amintesc că din 2010 eu primesc rentă viageră după Cristi de la această echipă, nu de la domnul Mititelu, care a refuzat să o mai plătească. Pe această cale țin să mulțumesc conducerii clubului și celor care m-au ajutat și mă ajută în continuare. Restul este problema voastră nu a mea”, s-a apărat femeia

Ultrașii FCU Craiova l-au omagiat pe Cristi Neamţu

În urmă cu aproximativ o lună, pe 22 august, în ziua în care Cristi Neamțu ar fi împlinit 41 de ani, ultrașii din Peluza Sud 1997, facțiunea care susține FCU Craiova, au mers la mormântul fostului portar pentru a-i aduce acestuia un omagiu.

„Un talent înnascut, un suflet pur și un bărbat adevărat chiar dacă s-a stins la o vârsta mult prea fragedă… am putea să continuăm lista ore în șir, însă cel mai important lucru este ca ai fost, ești și vei fi unul dintre noi! Te vom iubi mereu și îți vom purta, pe veci, cu mândrie numele”, au scris pe Facebook ultrașii din Peluza Sud 1997.

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20 1 oct.

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09 1 oct.

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și