Închide meniul

Schimbările făcute de Becali l-au scos din sărite pe Ilie Dumitrescu: ”Gigi n-a fost inspirat!”

Silviu Corneanu Publicat: 8 februarie 2021, 5:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
Schimbările făcute de Becali l-au scos din sărite pe Ilie Dumitrescu: ”Gigi n-a fost inspirat!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul celor de la FCSB

Simion și Haruț au fost înlocuiți de Perianu și Cristea, dar cel mai mult a surprins schimbarea lui Coman cu Vukusic. Cei de la Clinceni au învins FCSB prin golul marcat de Jutric, în minutul 61.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

N-am înțeles cele trei schimbări de la pauză. Cei trei intrați nu au adus nimic. Nu am înțeles de ce Vukusic în locul lui Coman”, a răbufnit Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu, critici la adresa lui Gigi Becali

Ilie Dumitrescu susține că Gigi Becali a greșit în momentul în care l-a schimbat pe Coman și consideră că finanțatorul de la FCSB ar fi trebuit să aibă o discuție în privat cu Florinel Coman, nu să-l schimbe la pauza meciului.

În cel mai rău caz, dacă vrei să joci cu atacant central, cu număr nouă, sacrifici un mijlocaș, îl retragi pe Tănase, dar nu pe Coman. 

Chiar și un mijlocaș la închidere, să joci cu Olaru și cu Oaidă mai retrași, dacă vrei. În loc să-l retragi pe Tănase, să joci cu Coman la locul lui, care poate aduce un plus în orice moment, și să ai și număr nouă… 

Reclamă

Poate a fost un mesaj pentru el, dar nu-l dai așa, să te joci cu rezultatul. Poți să dai mesajul altfel, să vorbești cu el în privat, dacă nu îți convine ceva în exprimarea lui.

Haruț cu Cristea niciun plus, Simion cu Perianu la fel. Repet, nu am înțeles schimbările. Toni Petrea, sau mă rog, dacă le-a făcut Gigi, nu a fost inspirat…”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:50 PAOK – Panathinaikos 3-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, victorie crucială în lupta pentru titlu! 21:45 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și