Închide meniul

Scrisoarea lui Negoiță pentru suporterii lui Dinamo: ”Acestea sunt datoriile și trebuie să strângem banii”

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2020, 17:10

Reclamă
Scrisoarea lui Negoiță pentru suporterii lui Dinamo: ”Acestea sunt datoriile și trebuie să strângem banii”

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via hepta

Scrisoarea lui Negoiță pentru suporterii lui Dinamo: ”Acestea sunt datoriile și trebuie să strângem banii”

Negoiță, prin administratorul George Drăghia, le-a reamintit fanilor că acțiunile de la Dinamo pot fi cedate pentru doar un leu și le-a prezentat datoriile clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scrisoarea lui Negoiță pentru fanii lui Dinamo

Potrivit ProSport, scrisoarea lui Negoiță va ajunge la Mircea Lucescu și Mircea Rednic, două legende ale clubului din Ștefan cel Mare.

”Deținătorul acțiunilor face următoarea precizare, în atenția dumneavoastră. Întreg pachetul de acțiuni este de vânzare pentru suma de 1 RON (1 LEU). Cumpărătorului acțiunilor îi va reveni obligația de a achita suma sus menționată și va prelua în întregime drepturile și obligațiile actualului acționar majoritar dar și ale societății, obligându-se la continuarea activității sportive a societății Dinamo 1948 S.A.

Datoriile scadente ale companiei la acest moment sunt în cuantum de 2.661.073 Euro. Suma necesară pentru obținerea licenței este de 168.000 de euro și trebuie plătită obligatoriu până la sfârșitul lunii aprilie. Din datoria sus menționată, o sumă de 530.000 de euro trebuie plătită către ANAF în termen de 2 ani de zile conform graficului de eșalonare stabilit cu ANAF-ul. 

Datoriile intragrup sunt în cuantum de 825.000 de euro. Acestea pot fi eșalonate pe o perioadă rezonabilă de timp. Datoriile către jucători pentru perioada decembrie 2019 – martie 2020 sunt în cuantum de 500.000 de euro”, se arată în scrisoarea trimisă suporterilor dinamoviști.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și