Închide meniul

"Scuzele se prezintă, nu se cer" vs. "N-o să ţi-o iert niciodată!" Scandal în direct, între Mihai Stoica şi Ion Crăciunescu

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 17:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Reclamă
"Scuzele se prezintă, nu se cer" vs. "N-o să ţi-o iert niciodată!" Scandal în direct, între Mihai Stoica şi Ion Crăciunescu

Hepta

MM Stoica şi Ion Crăciunescu

Mihai Stoica s-a enervat în momentul în care Ion Crăciunescu a afirmat că penalty-ul primit de Hermannstadt a fost unul corect. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu am vorbit despre faza penalty-ului și am încercat să aduc niște argumente. Și am zis că fotbalistul de la Hermannstadt joacă mingea regulamentar, iar portarul nu rămâne pe loc, sare și deplasează piciorul drept pe direcția de deplasare a adversarului. Se produce un contact. În acest context, când nu joci mingea și împiedici un adversar, e penalty. Nu știu de ce mă descalifică pe mine o astfel de decizie”, a spus Ion Crăciunescu la Digisport

Nu-i împiedică deplasarea niciunui jucător. Asta e ce văd eu. Unde să alerge, că intră cu capu-n bară!?”, a fost replica lui Mihai Stoica. 

Spre finalul discuţiei, spiritele s-au încins, iar cei doi şi-au aruncat cuvinte dure. 

Redăm o parte din dialogul dintre Ion Crăciunescu şi Mihai Stoica

Ion Crăciunescu: ”Cred că ar trebui să-ți ceri scuze pentru acuzația gravă făcută. N-o să ți-o iert niciodată.”

Reclamă
Reclamă

Mihai Stoica: ”Aș putea să prezint scuze, că scuzele nu se cer, se prezintă. Dar dacă zici în continuare că e penalty… Consider că tu negi evidența.”

Ion Crăciunescu: ”Eu nu mai vreau să intru în discuție cu acest individ.”

Mihai Stoica: ”S-a auzit de prima dată când ai zis, gata, ești foarte dur.”

Reclamă

Ion Crăciunescu: ”În afară de calitățile lui, printre altele, este și aceea de a jigni. Din păcate, cu el nu poți să porți o discuție…”

Mihai Stoica: ”Gata, nu ne mai certa acum, lasă-ne în pace, că ne-ai înnebunit! Acum suni să cerți! Am înțeles, nu mă ierta, dar nu am venit aici, în emisiune, ca să mă sune Crăciunescu să mă certe!”

Ion Crăciunescu: ”Am sunat să-mi spun părerea. Dai din gură non-stop!”

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:34

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

10:18

„Nu suntem de acord cu locul 2!” Mihai Stoica, reacţie euforică după ce FCSB a dat recital cu RFS! Detaliul remarcat

10:11

VIDEOIoana Sîngeorzan – Park Gahyeon 1-3, în AntenaPLAY! Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024

9:29

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și