Închide meniul

Se anulează sezonul din Liga 1? Răzvan Burleanu: ”Dacă nu începem pe 13 iunie, nu putem termina campionatul”

Antena Sport Publicat: 5 mai 2020, 17:18

Reclamă
Se anulează sezonul din Liga 1? Răzvan Burleanu: ”Dacă nu începem pe 13 iunie, nu putem termina campionatul”

Răzvan Burleanu şi-a publicat salariul

Mediafax Foto / Marian Ilie via hepta

Burleanu a precizat că este nevoie de o întâlnire suplimentară cu Ministrul Tineretului și Tineretului, dar și cu Ministrul Sănătății.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu: ”O nouă izolare ar produce un efect negativ”

Răzvan Burleanu speră ca jucătorii să reia antrenamentele cât mai repede și să nu mai fie nevoie de o nouă izolare la domiciliu.

”În urma ordinului de astăzi, vom avea nevoie de o întâlnire suplimentară cu MTS si cu Ministerul Sănătății. În acest ordin nu se înțelege dacă sunt reguli sau recomandări. Considerăm că prezentul ordin ar trebui să mai suporte modificări.

Nu se precizează în document termene pentru care să se desfășoare toți pașii pentru revenire. Dacă nu avem reglementări clare nu ne putem relua antrenamentele pe 19-20 mai. O nouă izolare la domiciliu ar produce un efect negativ, iar jucătorii ar pierde tot ce au acumulat până acum prin antrenamente”, a spus Burleanu, la Digi24.

Răzvan Burleanu: Dacă nu începem nici la 13 iunie, nu vom termina campionatul”

Burleanu a explicat că data de 13 iunie este esențială pentru reluarea campionatului.

Reclamă

”În momentul de față, ne concentrăm pe reluarea antrenamentelor, dar lucrăm la un protocol și pentru reluarea campionatului cu cât mai puțin oameni angrenați în organizarea meciurilor.

Dacă nu vom începe nici la 13 iunie, nu vom reuși să terminăm campionatul și Cupa României. Avem nevoie să modificăm termenul UEFA sau să modificăm programul meciurilor din campionat, ceea ce e foarte probabil să facem pentru liga a doua”, a mai spus Burleanu, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” Vezi toate știrile
Citește și