Închide meniul

Se anunță nebunie pe noua „bijuterie” din Ghencea! Uluitor câte bilete s-au vândut în prima zi pentru meciul cu OFK Belgrad

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 iulie 2021, 9:23

Se anunță nebunie pe noua „bijuterie din Ghencea! Uluitor câte bilete s-au vândut în prima zi pentru meciul cu OFK Belgrad

Se anunță nebunie la CSA Steaua - OFK Belgrad

Hepta

Biletele pentru meciul CSA Steaua – OFK Belgrad au fost puse la dispoziție începând cu data de 30 iunie. În primele ore de la punerea în vâzare, ultrașii steliști au achiziționat nu mai puțin de 7.500 de bilete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Număr record de bilete vândute pentru CSA Steaua – OFK Belgrad

Anunțul a fost făcut de George Ogăraru, managerul „militarilor”. „Se anunță un eveniment de poveste”, a punctat acesta.

Preţul tichetelor pentru amicalul cu OFK Belgrad, de pe 7 iulie, este cuprins între 15 şi 40 de lei. De asemenea, fanii pot cumpăra şi bilete virtuale, în valoare de 10 lei.

Stadionul va funcționa doar la 50% din capacitatea maximă, din cauza regulilor impuse de pandemia de COVID-19. Toți jucătorii care au ridicat Cupa Campionilor Europeni în 1986 au fost invitați la meci.

Reclamă

Helmut Duckadam nu va susține pe CSA Steaua

Helmut Duckadam (62 ani) va fi prezent la inaugurarea „bijuteriei” din Ghencea, însă nu va fi suporterul celor de la CSA Steaua.

Eroul de la Sevilla” susţine că va fi prezent în Ghencea în calitate de spectator neutru. Duckadam abia aşteaptă să se vadă din nou cu foştii colegi de la Steaua.

„Am primit invitație din partea celor de la CSA Steaua. Voi merge la meci, normal! Mă bucură că la eveniment vor participa și colegii mei de la Steaua. Abia aștept să mă văd cu ei. De fiecare dată când se ivesc astfel de ocazii și pot merge, o fac cu mare plăcere.

Reclamă 4 / 0/3

Știu că din cauza părerilor mele, am fost condamnat de unii dintre fani. E dreptul lor, așa cum e și dreptul meu de a spune ce cred cu adevărat. Nu voi fi suporterul CSA Steaua în amicalul cu OFK Belgrad. De altfel, eu nu sunt un suporter ale vreunei echipe de oriunde. Merg la aces joc pentru a mă vedea cu foștii colegi și pentru a urmări o partidă de fotbal. Mă bucur că am fost invitat”, a spus Duckadam pentru playsport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și