Închide meniul

Se anunţă show total la Rapid – Chindia! Mii de rapidişti iau cu asalt Arena Naţională. Anunţul lui Victor Angelescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2021, 12:42

Se anunţă show total la Rapid – Chindia! Mii de rapidişti iau cu asalt Arena Naţională. Anunţul lui Victor Angelescu

Rapidiştii iau cu asalt Arena Naţională

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Fanii rapidişti iau cu asalt Arena Naţională pentru a asista la meciul cu Chindia. Patronul Rapidului, Victor Angelescu, estimează că în jur de 14.000 de rapidişti vor fi pe cel mai mare stadion al ţării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dimineață erau în jur de 9.000 (n.r.- bilete vândute pentru meciul cu Chindia), probabil o să fie 12-13-14 mii de suporteri. Eu cred că undeva de la 6-7.000 (n.r.- suporteri plătitori) în sus, cam atât îți trebuie ca să acoperi cheltuielile cu închirierea Arenei Naționale, dar ar fi fost mult mai mulți dacă nu existau restricțiile.

Am deschis doar primul inel, dar probabil se vor epuiza toate locurile. Am făcut un scetor dedicat legendelor, le-am dat abonamente la toți și cred că vor fi 50-60 de foști rapidiști. Am adus destui jucători care au jucat la Liga 1 sau cu experiență la nivel internațional. Fiind o echipă cu jucători aduși acum, omogenitatea va lipsi. Trebuie să știm ce înseamnă Liga 1 cât mai repede și vom vedea după 10-12 etape unde suntem”, a spus Victor Angelescu la Digisport.

Victor Angelescu: „A fost un vis de-al meu”

Victor Angelescu aşteaptă şi el cu nerăbdare primul meci pe care Rapid, cu el patron, îl va juca în Liga 1.

E un lucru incredibil că am ajuns din nou în Liga 1. A fost un vis de-al meu. Ne-am dat seama că e un proces de lungă durată, am luat-o de jos, au trecut și am ajuns când a trebuit. Am avut o singură sincopă, în Liga 2. Am avut niște bugete peste media campionatelor în care am jucat și de-asta a fost un proces accelerat„, a mai spus Angelescu.

Reclamă

Sunt fericit că o să avem suporteri în tribune şi că Rapid se întoarce unde îi este locul. Şi sperăm să ne întoarcem şi acasă, pe Giuleşti. Anul ăsta va fi de tranziţie pentru Rapid, nu trebuie decât să rămânem în prima ligă, pentru ca anul viitor să sperăm la mai multe, la mult mai multe. Fiecare meci trebuie să-l tratăm ca pe o finală, asta am spus toată cariera mea„, a spus şi Cristi Săpunaru, care a revenit după şase ani la Rapid.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
Vezi toate știrile
Citește și