Închide meniul
Video

Se cere demisia lui Mureşan de la Dinamo: „Trebuia să plătească şi el! O să vedeţi scandal!” Ce greşeli a făcut Mircea Rednic: „Nu poţi cu războaie peste războaie!” Un jucător, făcut praf: „N-are minte!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2021, 23:49

Continuă scandalul între Iuliu Mureșan și Mircea Rednic

Facebook Dinamo Bucureşti

Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo, deşi îşi făcuse planuri de viitor. Cu Rednic pe bancă, Dinamo a terminat anul pe penultimul loc în Liga 1. Academica Clinceni este singura echipă mai slabă decât cea din „Ştefan cel Mare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone îi cere demisia lui Iuliu Mureşan

Şi Mircea Rednic a greşit, dar şi Mureşan. Unul îl aştepta pe celălalt să greşească. Trebuiau să plătească amândoi. Trebuia să aducă alt preşedinte sau administrator special care să se priceapă, care să ştie exact situaţia lui Dinamo. Din primăvară o să vedeţi scandal acolo, cu galeria, cu lumea. Dacă nu era DDB-ul, Dinamo era în faliment acum, Dinamo nu mai exista sau poate era în liga a 4-a„, a spus Ioan Andone în exclusivitate pentru Antena Sport, care a vorbit şi despre marea greşeală a lui Mircea Rednic.

Mircea aici a făcut o greşeală! În fiecare săptămână, el a avut război cu vestiarul! Nu poţi la infinit cu războaie peste războaie. Tu trebuie să ai războaie cu adversarii, cu arbitrii, cu toata lumea trebuie sa ai, dar nu cu echipa ta! Echipa ta trebuie să fie un tot unitar. Acolo nu au fost lucrurile în regulă de la bun început. Era greu în 2-3 săptămâni să dai afară 14 jucători şi să aduci 14. A fost iarăşi o greşeală a lui Mircea. Şi dacă voia să aducă 14 jucători, nu trebuia să declare„, a mai spus Ioan Andone.

Ioan Andone l-a făcut praf pe Steliano Filip: „N-are minte”

Flavius Stoican, cel care i-a luat locul lui Mircea Rednic la Dinamo, a discutat trei ore cu fanii DDB şi le-a promis că cine nu-şi va da interesul va zbura în tribună. „A avut rezultate şi nu ştiu eu?”, a comentat Steliano Filip pe Facebook după demiterea lui Rednic. Ioan Andone l-a făcut praf pe Steliano Filip după această remarcă.

Filip, câtă minte are el… N-are. El trebuia să fie un căpitan la Dinamo, să fie liderul de acolo. Un jucător care a trecut pe la echipa naţională şi n-a reuşit în străinătate la nicio echipă. Cea mai bună perioada a lui ca fotbalist a fost la Dinamo. Atunci îţi pui mari semne de întrebare asupra unui jucător, care are 3-4 experienţe în străinătate şi nu reuşeşte să joace. Avea valoare de campionatul românesc. El se supraliciteaza pe el, aici e problema„, a mai spus Ioan Andone.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și