Închide meniul

Se mai vinde Dinamo? ”Spaniolii vor să cumpere, dar totul depinde de Negoiță”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2020, 16:27

Se mai vinde Dinamo? ”Spaniolii vor să cumpere, dar totul depinde de Negoiță”

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via hepta

Se mai vinde Dinamo? ”Spaniolii vor să cumpere, dar totul depinde de Negoiță”

Andone susține că ibericii nu au renunțat la ideea achiziționării pachetului majoritar de la Dinamo, însă totul depinde de Negoiță, actualul președinte al clublui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone: ”Tratativele există. Totul depinde de Negoiță”

”Știu că încă se negociază și că tratativele există. Totul depinde de domnul Negoiță, dacă vrea să vândă. Eu știu că spaniolii nu s-au retras din negocieri. 

N-am de unde să știu câți bani au. Dar, în momentul în care intri în negocieri și cumperi pe un leu, îți asumi datoriile. Trebuie plătite restanțele, altfel vor fi mari probleme. Din ce știu, ei vor să cumpere”, a spus Andone, pentru GSP.ro.

Negoiță nu ar fi sigur să vândă clubul pentru că investitorii iberici nu au garantat că au bani, ca să susțină echipa din punct de vedere financiar.

Viorel Cataramă susține că Dinamo nu se poate vinde

Viorel Cataramă, cel care a fost aproape în trecut să cumpere Dinamo, anunță că formația bucureșteană nu poate fi vândută din cauza problemelor juridice.

Reclamă

"Dinamo are probleme juridice care fac imposibilă orice tranzacție. Eu spun ce probleme am întâmpinat. Am fost de bună credință, la fel și domnul Negoiță, contractul trebuia doar să fie semnat, iar banii erau în cont, urmau să fie transferați.

Însă n-am vrut să fac o tranzacție care să nu aibă finalitate. Aceste probleme pot fi depășite, dar într-un număr de ani, nu luni. Eu nu pot să duc în spate singur Dinamo atâta timp, chiar dacă aveam pregătită o sumă pentru perioada de început, în jur de 2,5 milioane de euro. De fapt, sunt puține persoane în România care ar fi capabile să dețină acest club", a declarat Cataramă la Realitatea Plus.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și