Închide meniul

Se montează scaunele pe noul stadion din Ghencea. Stadiul lucrărilor pe toate arenele din Capitală

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 aprilie 2020, 15:58

Se montează scaunele pe noul stadion din Ghencea. Stadiul lucrărilor pe toate arenele din Capitală

Captură Facebook CNI

Stadionul Ghencea prinde contur

  • Imagini spectaculoase oferite de CNI
  • Stadionul Ghencea capătă contur
  • Se lucrează și la arena din Giulești

Stadionul Stelei pare a fi gata în proporție de 90%. Deja au fost montate scaune în mai multe sectoare și urmează să apară și gazonul. Au existat promisiuni că echipele prezente la EURO 2020 se pot antrena, în luna iunie, pe arena din Ghencea. Chiar dacă turneul final a fost amânat cu un an, graficul lucrărilor este neschimbat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arenele din București prind culoare

"Lucrările la arenele sportive din Giulești și din Ghencea avansează conform planificării! Desfășurarea activității la șantierele de pe stadioane se realizează în conformitate cu măsurile de siguranță și de sănătate recomandate, privind prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus – COVID19. Antreprenorii depun în continuare toate eforturile necesare pentru ca proiectele să continue în condiții de siguranță, astfel încât impactul crizei să fie cât mai puțin resimțit ulterior!", se anunță în postarea celor de la CNI.

Reclamă

Peste 94 de milioane de euro costă noul stadion din Ghencea, care poate găzdui 31.000 de suporteri. Chiar dacă are o capacitate de două ori mai mică, arena din Giulești va necesita mai mult timp pentru a fi gata.

Cu o zi în urmă, CNI a făcut poze și pe Stadionul Arcul de Triumf. "Lucrările de construcție sunt în plină desfășurare și avansează vizibil", a fost reacția de pe facebook.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Nu "se rupe" Giuleştiul! Câţi fani au venit să vadă Dinamo - Rapid, după boicotul de pe Arena Naţională
Liga 1 • 27 ian., 19:40
FOTO
Câţi fani au venit să vadă Dinamo – Rapid, pe Giuleşti, după boicotul de pe Arena Naţională. Atmosferă incendiară
Fostul ministru al Apărării, atac devastator la Florin Talpan
Liga 2 • 31 iul., 16:43
Fostul ministru al Apărării, atac devastator la Florin Talpan: „N-a făcut nimic!”. Acuzaţii fără precedent
FCSB - CFR Cluj se va juca în Ghencea
Liga 1 • 11 iul., 21:05
Cât o costă pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea! Gigi Becali, anunţ despre preţul biletelor: „Vreau 500.000 de euro!”
Ultraşii lui Dinamo au făcut prăpăd în Ghencea
Liga 2 • 22 apr., 13:01
FOTO
Ultraşii lui Dinamo au făcut prăpăd în Ghencea! Cum arată stadionul de 100 de milioane de euro, la patru zile după derby-ul câştigat de CSA Steaua
Eduard Novak, avertisment pentru Florin Talpan: "Să îşi schimbe atitudinea!"
Liga 1 • 7 apr., 8:24
Eduard Novak, avertisment pentru Florin Talpan: „Să îşi schimbe atitudinea!”. Cere ca FCSB să fie lăsată să joace în Ghencea!