Se opreşte Liga 1? Anunţul lui Justin Ştefan: "Am discutat toate scenariile posibile în martie"

De Antena Sport
Publicat: 21 iulie 2020, 8:06
Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Justin Ştefan a vorbit din nou despre cazurile de coronavirus din Liga 1. Dinamo şi CFR Cluj sunt cele mai afectate echipe.

Reclamă

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Şi Craiova are probleme cu coronavirusul, după ce un membru din staff a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Bergodi este şi el suspect, după ce testul a ieşit neconcludent.

Reclamă

Cei de la CFR Cluj sunt la Mogoșoaia, i-am rugat să rămână izolați. Se vor testa joi, iar vineri dimineață vor veni rezultatele. Abia atunci ne vom da seama ce decizie vom lua. Deocamdată, așteptăm. Nu sunt teste neconcludente la CFR Cluj. După o testare pozitivă toți ceilalți se izolează, iar retestarea e peste cinci zile.

Justin Ştefan: "Înghețarea campionatului este ultimul scenariu"

Am discutat toate scenariile posibile în martie. Înghețarea campionatului este ultimul scenariu și pe care îl luăm în calcul. Avem o săptămână, acesta, prin care așteptăm toate testările și retestările. Cu Dinamo nu suntem absurzi, vom decide împreună…Deocamdată e nevoie să așteptăm”, a spus Justin Ştefan. 

Reclamă
Ultimele știri
12:39 Angel Di Maria va semna cu Juventus! „Acordul este total” 12:23 CSA Steaua, comunicat dur după ce nu a fost lăsată să joace la barajul de promovare: ”Este curios cum a procedat FRF! Decizia este nedreaptă!” 12:17 GSP.RO: Rapid nu va juca în cupele europene! Decizia pe care o va anunţa FRF 12:00 Dan Petrescu primește o lovitură uriașă după ce a câștigat titlul! Andrei Burcă a anunțat în direct că vrea să plece de la CFR Cluj 11:22 Foto„Am reușit să mă opresc din plâns!” Decizia radicală luată de ucraineanca ce a primit 200 de lei într-o benzinărie din România: „Voi îngenunchea!” 11:12 Adrian Mutu spune ”pas” posibilului baraj pentru Conference League: ”Prefer vacanță! Ne facem de râs dacă jucăm!” 10:45 Dinamo, veste excelentă înaintea barajului cu ”U” Cluj! ”Câinii” pot avea un investitor din America 10:14 Preţurile biletelor la meciurile României cu Finlanda şi Muntenegru! Hai, România! În fiecare zi 9:56 Liverpool a încercat să-l deturneze pe Kylian Mbappe din drumul spre Real Madrid! 9:28 Cornel Dinu, după ce CFR Cluj a devenit campioană: „A câştigat chiorul în ţara orbilor!”

EMISIUNI

Petre Grigoraş, la AS.ro LIVE

Close