Închide meniul

Se poate abţine Gigi Becali? Cum poate pierde 500.000 de euro într-un timp record. „Este o ciclicitate în ceea ce privește FCSB și reacțiile patronatului”

Antena Sport Publicat: 17 august 2021, 17:15

Reclamă
Se poate abţine Gigi Becali? Cum poate pierde 500.000 de euro într-un timp record. „Este o ciclicitate în ceea ce privește FCSB și reacțiile patronatului

Se poate abţine Gigi Becali? Cum poate pierde 500.000 de euro într-un timp record

Hepta

„Cert e că este o ciclicitate în ceea ce privește FCSB și reacțiile patronatului. S-au mai întâmplat situații de genul ăsta, când echipa nu a funcționat, s-a schimbat antrenorul: ‘nu mă mai bag, nu mai am nicio treabă cu echipa, las pe cel în funcție să regleze tot’, însă au fost situații legate de perioade scurte de timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali poate pierde 500.000 de euro dacă se va băga peste Edi Iordănescu

Dar ce văd la Edi Iordănescu, nu este niciodată o dictatură militară, este o autoritate acceptată a competenței. Edi Iordănescu a demonstrat că poate să conducă un grup sub presiune și să câștige trofee.

Pare să fie un nou început, pentru că FCSB intrase într-o pantă descendentă vertiginos, cu toată strategia asta a schimbărilor, a unui bun plac, pentru că patronului nu i-a plăcut ce vedea și a trebuit să schimbe. Deci eu văd cu ochi buni o asemenea venire a lui Edi în momentul acesta”, a spus Ionuț Badea la digisport.ro.

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a convins pe Edi Iordănescu să vină la FCSB

Gigi Becali a declarat în exclusivitate pentru AntenaSport că îl va prezenta mâine pe Edi Iordănescu jucătorilor lui FCSB. „Ce negocieri?! E gata!”, a precizat Becali.

Gigi Becali a dezvăluit cum au decurs discuţiile cu Edi Iordănescu. Şeful FCSB a spus din start că îi îndeplineşte toate dorinţele. Antrenorul este aşteptat mâine la antrenament, unde urmează să preia echipa de la Dinu Todoran.

Reclamă
Reclamă

„Ce negocieri?! L-am pus pe Edi. E gata! De fapt, n-am negociat nimic. Am spus: ‘Faci ce vrei tu şi gata! Nici nu mă mai interesează nimic pe mine. Tu faci tot şi gata!’ Mă duc mâine la echipă să-l prezint”, a declarat Becali pentru AntenaSport.

În această dimineaţă, Edi Iordănescu a avut prima reacţie despre negocierile cu Gigi Becali. El le-a cerut fanilor răbdare şi a anunţat că încă nu are nicio poziţie oficială, deşi şeful FCSB a anunţat încă de aseară un acord.

„Nu am o poziţie oficială referitoare la informaţiile din spaţiul public din ultima perioadă. Toate la timpul lor. Pentru moment chiar nu am ce să anunţ/comunic. Vă rog să mă înţelegeţi şi respectaţi poziţia”, a scris tehnicianul pe Facebook.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și