Închide meniul
EXCLUSIV

Se pregătesc schimbări majore la FCSB! Ce titular nu-și va mai găsi locul în primul 11 a lui Edi Iordănescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2021, 8:40

Se pregătesc schimbări majore la FCSB! Ce titular nu-și va mai găsi locul în primul 11 a lui Edi Iordănescu

Andrei Cordea, cel mai bun jucător când vine vorba de driblinguri de la FCSB

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Titular de baza după ce a ajuns la FCSB, Andrei Cordea s-ar putea vedea nevoit să ia loc pe banca de rezerve după ce va reveni de la echipa națională. Din informațiile AS.ro, preferatul lui Becali este cel care va sări din schemă o dată cu revenirile lui Florin Tănase și Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu se vede nevoit să aleagă, pe plan ofensiv, între Darius Olaru, Florin Tănase, Constantin Budescu, Claudiu Keșeru, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe și Octavian Popescu. Ultimul are locul de titular asigurat, fiind jucătorul eligibil U21.

Andrei Cordea va sări din schemă la FCSB

În afară de Tavi Popescu, eligibil U21, ar mai putea intra Ianis Stoica, ceea ce e greu de crezut, pentru că ar urma să sară din schemă Claudiu Keșeru. Din câte se pare, cel sacrificat, cel puțin la început, va fi Cordea. Situația lui Edi Iordănescu va fi și mai dificilă după ce va reveni și Florinel Coman.

Bătaie mare va fi și pe postul de închizător. Acolo se lupta pentru un loc de titular Ovidiu Popescu, Adrian Șut, Ovidiu Perianu sau Răzvan Oaidă. Nu mai pune faptul că Edi Iordănescu se gândește să joace acolo cu fundașul, Iulian Cristea. Cel mai probabil, câștig de cauză va avea tânărul Șut.

Cum ar putea arăta FCSB

Dacă nu vor mai apărea probleme medicale, la următorul meci în Liga 1, FCSB ar putea arăta super ofensiv. Partida cu Mioveni se va juca la Buzău, așa cum v-a anunțat AS.ro.

Reclamă

Vlad – Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Tănase – Tavi Popescu, Keșeru, Budescu

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și