Închide meniul

Se pregătește CFR Cluj de un nou titlu? "Să uităm de acest sezon! Să fie declarată campioană"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2020, 7:03

Se pregătește CFR Cluj de un nou titlu? "Să uităm de acest sezon! Să fie declarată campioană"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

CFR Cluj este liderul la zi al Ligii 1

"Eu zic să uităm de acest sezon competițional. E gata! Nu  vreau asta, dar nu văd cum ar mai continua. Dacă UEFA acceptă, acesta e clasamentul. Trimitem echipele în cupele europene potrivit situației actuale și gata. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR nu poate fi declarată campioană,  atât timp cât și alții au șanse, dar ce să facem?! Nu cred că se mai poate continua această ediție. CFR merge în Champions League, iar celelalte, potrivit clasamentului de acum, merg în Europa League", și-a exprimat Gabi Balint opinia la Radio Sport 1.

Gabi Balint: "Nu mă identific cu FCSB"

Momentan, oficialii din fotbalul românesc sunt în expectativă și caută soluții pentru ca sezonul să se termine pe teren. În cazul în care nu se va putea, varianta ca CFR Cluj să fie declarată campioană, din oficiu, ar putea deveni realitate. O astfel de decizie l-ar înfuria cel mai tare pe cei de la FCSB. Balint nu se numără printre susținătorii echipei patronate de Gigi Becali. 

"Mă feresc sa vorbesc de Steaua și FCSB pentru că suporterii sunt împărțiți și dacă vorbesc de unii, se supară ceilalți. Împărțirea aceasta e dureroasă, dar nu e vina mea. Nu eu decid dacă FCSB trebuie să joace și ea în Ghencea. Eu știu că sunt apropiat de clubul Armatei, acolo am jucat eu, la Steaua. Nu mă identific și nu mă voi identifica niciodată cu FCSB! Nu simt asta", a declarat Gabi Balint. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și