Închide meniul
NEWS ALERT

Se pregătește redeschiderea stadioanelor în România! Ce măsuri vor fi aplicate și care sunt primele meciuri care s-ar juca cu fani în tribune

Alexandru Ivan Publicat: 19 noiembrie 2021, 12:50 / Actualizat: 19 noiembrie 2021, 20:36

Se pregătește redeschiderea stadioanelor în România! Ce măsuri vor fi aplicate și care sunt primele meciuri care s-ar juca cu fani în tribune

Se pregătește redeschiderea stadioanelor

Profimedia

  • Se pregătește redeschiderea stadioanelor în România
  • Ce măsuri vor fi aplicate și care sunt primele meciuri care s-ar juca cu fani în tribune

Comitetul Național pentru Situații de Urgență pregătește relaxarea măsurilor anti-covid impuse pe 25 octombrie. Și competițiile sportive ar putea beneficia în urma deciziei finale. Raed Arafat a venit cu detalii suplimentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se propune ca organizarea și desfășurarea competițiilor sportive, pe teritoriul României, în spațiile închise sau deschise, să poată fi realizată doar în intervalul orar 05:00 – 21:00, cu participarea spectatorilor în capacitate de până la 30 la sută din capacitatea maximă, asigurarea distanței de minimum un metru între persoane și purtarea măștii de protecție. 

Participarea va fi permisă doar pentru persoanele vaccinate împotriva SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de la vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării, deci cei trecuți prin boală. 

Reclamă

Toate trebuie să fie translatate printr-o hotărâre de guven, care urmează să fie emisă cel mai probabil în cursul săptămânii viitoare”, a declarat Raed Arafat.

Se pregătește redeschiderea stadioanelor în România

Stadioanele ar urma să fie deschise la 30% din capacitate. Fanii trebuie să păstreze o distanță minimă de un metru față de persoanele din jur și să poarte, obligatoriu, masca de protecție.

Reclamă

Noile măsuri ar urma să intre în vigoare de la 1 decembrie. Astfel, primele meciuri cu fanii în tribune vor avea loc în etapa a 18-a. Primul duel al rundei respective este Academica Clinceni – Dinamo. În aceeași etapă se joacă și Farul – Rapid sau FCSB – UTA.

Accesul pe stadion ar urma să fie permis doar persoanelor vaccinate cu schemă completă sau care s-au vindecat de Covid-19 în ultimele șase luni.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1
Liga 1 • 2 feb., 16:24
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1! A pus drepturile TV gaj!
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc
Liga 1 • 30 ian., 18:06
Răzvan Burleanu a anunţat o schimbare majoră în fotbalul românesc: „S-a aprobat regula 5+6”. Ce se întâmplă în 2024 şi 2025
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1!
Liga 1 • 25 ian., 13:48
Un fost atacant al lui Dinamo a revenit în Liga 1! A fost prezentat oficial la noua echipă